Naar boven

Top 5 meest verkochte kookartikelen

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Mooie of praktische kookartikelen heb je nooit genoeg. Ideaal dus om jezelf mee te verwennen of om cadeau te doen.

 • 5/5
  Blond Amsterdam grote mok

  Amsterdamse blondjes

  Lees meer
  Natuurlijk roddelen we niet! Wel moet er af en toe even stevig worden bijgepraat. En dat kan heel goed met de grote mok ‘Heb je het al gehoord?’ van Blond Amsterdam. De twee schilderende Amsterdamse dames voorzien vele producten van hun signatuur. Ook handig voor deze niet-roddelsessies: de theepot en de suikerpot uit de serie Even Bijkletsen.
  • 4/0
   Cole & Mason peper- & zoutmolen

   Smaakmakers

   Lees meer
   Zout een peper zijn naast zeep en wc-papier producten die je iedere dag opnieuw gebruikt. Iets dat je zo vaak gebruikt, mag best in een mooie verpakking zitten. Het Scandinavische ontwerp van Cole & Mason zet je dan ook niet in de kast, maar pontificaal op het aanrecht. Dat het hier kwaliteit betreft is duidelijk; Cole & Mason geven zelfs levenslange fabrieksgarantie op het mechanisme.
   • 3/0
    Maxwell & Williams servies

    Bord voor je kop

    Lees meer
    Het prettige aan een klassiek wit servies is dat je er daadwerkelijk alles mee kunt combineren. Ingetogen of hysterisch gekleurde tafelkleden; rieten of linnen placemats; zilveren kandelaars of mozaïek waxinelichtjes; met de porseleinen basics van Maxwell & Williams maak je van elk eetmoment een feestje. Alle onderdelen van het servies kunnen in de vaatwasser, oven, magnetron en diepvries.
    • 2/0
     Curver classic

     Opgeruimd staat netjes

     Lees meer
     Een opgeruimde geest leeft in een opgeruimd huis. Curver weet alles van opruimen en is dan ook niet voor niets dé opbergspecialist. Met deze beroemde Curver Unibox Classic kan iedereen van ieder rommelhok een opgeruimde, lege en overzichtelijke plek maken. Hoe? Zo’n beetje alles past erin en het mooie van deze box is dat de rommel niet meer te zien is. Dat ruimt nog eens lekker op! Mat name handig voor kinderspeelgoed en gereedschap.
     • 1/0
      Josph Joseph snijplankenset

      Plankenkoorts

      Lees meer
      Een plankenset die structuur aanbrengt in je leven. Wie wil dat nu niet? Deze set bestaat uit vier kunststof planken in verschillende kleuren. Zo snijd je vanaf nu voor altijd vis op de visplank, vlees op de vleesplank, groenvoer op de groenteplank en alle overige zaken op de restplank. Hygiënisch, handig én smakelijk, want de indeling zorgt ervoor dat je eten nooit smaakt naar iets anders. De set wordt geleverd in een zilverkleurige container.

     Reageer hier en praat mee!