Naar boven

Op reis? Belkin telefoonaccessoires helpen je op weg

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Onderweg naar je vakantiebestemming kunnen de navigatie- en muziekapps van je smartphone goed van pas komen. Maar je smartphone onveilig gebruiken achter het stuur; daar doen we natuurlijk niet aan mee. Met de telefoonaccessoires van Belkin ben je er zeker van dat je onderweg altijd 'connected' bent, op een veilige manier.

Belkin telefoonaccessoires voor onderweg
De ultieme roadtrip
Belkin telefoonaccessoires voor onderweg
Een veelzijdige autohouder
Belkin telefoonaccessoires voor onderweg
De beste Belkin kwaliteit

Telefoonaccessoires voor on the road

Mensen optimaal van technologie laten genieten; dat is waar Belkin voor staat. Dus ja, ook onderweg. Mobiele apparaten maken het leven nu eenmaal gemakkelijker. Waar je ook bent. Met Belkins telefoonaccessoires van hoge kwaliteit geniet je ook in de auto van 100% connectiviteit en veelzijdigheid. Zo kun je je smartphone onderweg bijvoorbeeld opladen of extra bescherming geven. En veiligheid staat daarbij natuurlijk voorop.

Ontdek de Belkin shop

De nieuwste Belkin telefoonhouder

Handsfree gebruikmaken van je smartphone doe je met de nieuwe Belkin telefoonhouder voor ventilatierooster. Of jouw schermgrootte nu klein of groot is; dankzij de verstelbare bevestigingsarmen passen alle smartphones met een scherm van maximaal 9,3 cm in deze autohouder. Met of zonder beschermhoesje. Zo kun je je smartphone stevig en op comfortabele hoogte bevestigen op het ventilatierooster. Nieuw aan deze autohouder is onder andere het kabel management systeem, zodat je de kabel netjes kunt opbergen. Je navigatie-apps horizontaal gebruiken? Geen enkel probleem, de houder kun je 180 graden draaien. Gezien je sinds kort vanuit je eigen telefoonbundel in het buitenland internationale roaming hebt, is de telefoonhouder ook ideaal voor navigatie in het buitenland. Zuignappen of andere plakmiddelen zijn verleden tijd.

Autoladers met vaste kabel

Met de snelste autoladers op de markt hoef je nooit meer bang te zijn dat je batterij het opgeeft. De Belkin autoladers passen perfect bij jouw actieve levensstijl. Én bij jouw telefoon. Er zijn namelijk 3 verschillende aansluitingen verkrijgbaar, zodat elk type telefoon kan meegenieten. Zo is er de Belkin autolader met Lightning kabel voor Apple producten, de Belkin autolader met USB-C aansluiting voor de nieuwste smartphones (zoals de Samsung S8) en de Belkin autolader voor met Micro-USB aanlsuiting voor alle overige toestellen. Alle drie zeer compact en strak ontworpen. Zo ben jij altijd en overal connected. Bovenstaande autoladers beschikken ook allemaal over een USB-ingang. Wanneer je zelf een Belkin kabel meeneemt, is het dus mogelijk om een extra apparaat op te laden.

Tip: 4 apparaten tegelijk laden

Ga jij op roadtrip met familie of vrienden? Met de Belkin Road Rockstar ben je the king of the road. En niet alleen jij, maar ook je ‘passagiers’ profiteren daarvan. Met deze multi autolader kun je namelijk moeiteloos 4 apparaten tegelijk opladen. Dit product bestaat uit een autolader met 2 USB-poorten inclusief een uitbreidingshub met nog 2 USB-poorten, voor de passagiers op de achterbank. Smartphones, tablets, wearables, camera’s en powerbanks zijn met optimale snelheiden en 2,4 A in totaal op te laden. Willen de kids op de achterbank een filmpje kijken tijdens een lange autorit? Kan gewoon. Dankzij de 1,8 meter lange kabel kan iedereen er gemakkelijk bij. Hoe bedoel je veelzijdig?

 


Waar gebruik jij je smartphone onderweg voor?