Naar boven

Op reis? Belkin telefoonaccessoires helpen je op weg

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Onderweg naar je vakantiebestemming kunnen de navigatie- en muziekapps van je smartphone goed van pas komen. Maar je smartphone onveilig gebruiken achter het stuur; daar doen we natuurlijk niet aan mee. Met de telefoonaccessoires van Belkin ben je er zeker van dat je onderweg altijd 'connected' bent, op een veilige manier.

Telefoonaccessoires voor on the road

Mensen optimaal van technologie laten genieten; dat is waar Belkin voor staat. Dus ja, ook onderweg. Mobiele apparaten maken het leven nu eenmaal gemakkelijker. Waar je ook bent. Met Belkins telefoonaccessoires van hoge kwaliteit geniet je ook in de auto van 100% connectiviteit en veelzijdigheid. Zo kun je je smartphone onderweg bijvoorbeeld opladen of extra bescherming geven. En veiligheid staat daarbij natuurlijk voorop.

Geen boetes meer met een telefoonhouder

Handsfree gebruikmaken van je smartphone doe je met de Belkin telefoonhouder voor ventilatierooster. Of jouw schermgrootte nu klein of groot is; dankzij de verstelbare bevestigingsarmen passen alle smartphones met een scherm van maximaal 9,3 cm in deze autohouder. Met of zonder beschermhoesje. Zo kun je je smartphone stevig en op comfortabele hoogte bevestigen op het ventilatierooster. Je navigatie-apps horizontaal gebruiken? Geen enkel probleem, de houder kun je 180 graden draaien. Goed om te weten: je telefoon gebruiken tijdens het rijden is toegestaan, mits je hem niet vasthoudt. Dat is dit jaar in de Nederlandse wet vastgelegd. En dus is het gebruiken van je telefoon in een telefoonhouder wettelijk toegestaan. Dat scheelt weer een boete!

Alle Belkin autohouders

Autoladers met vaste kabel

Met de snelste autoladers op de markt hoef je nooit meer bang te zijn dat je batterij het opgeeft. De Belkin autoladers passen perfect bij jouw actieve levensstijl. Én bij jouw telefoon. Er zijn namelijk 3 verschillende aansluitingen verkrijgbaar, zodat elk type telefoon kan meegenieten. Zo is er de Belkin autolader met Lightning kabel voor Apple producten, de Belkin autolader met USB-C aansluiting voor de nieuwste smartphones (zoals de Samsung S8) en de Belkin autolader voor met Micro-USB aanlsuiting voor alle overige toestellen. Alle drie zeer compact en strak ontworpen. Zo ben jij altijd en overal connected. Bovenstaande autoladers beschikken ook allemaal over een USB-ingang. Wanneer je zelf een Belkin kabel meeneemt, is het dus mogelijk om een extra apparaat op te laden.

Alle Belkin autoladers

Tip: vier apparaten tegelijk laden

Ga jij op roadtrip met familie of vrienden? Met de Belkin Road Rockstar ben je the king of the road. En niet alleen jij, maar ook je ‘passagiers’ profiteren daarvan. Met deze multi autolader kun je namelijk moeiteloos 4 apparaten tegelijk opladen. Dit product bestaat uit een autolader met 2 USB-poorten inclusief een uitbreidingshub met nog 2 USB-poorten, voor de passagiers op de achterbank. Smartphones, tablets, wearables, camera’s en powerbanks zijn met optimale snelheiden en 2,4 A in totaal op te laden. Willen de kids op de achterbank een filmpje kijken tijdens een lange autorit? Kan gewoon. Dankzij de 1,8 meter lange kabel kan iedereen er gemakkelijk bij. Hoe bedoel je veelzijdig?

Belkin

Geen zorgen op vakantie met de Belkin Pocket Power

Vergeet jij ook vaak de tijd of het checken van de batterij op je telefoon, als je bent aangekomen op je vakantiebestemming? Mooi, dan kom je snel in de vakantiemodus. En met de Belkin Pocket Power hoef je daar ook helemaal niet druk om te maken. De compacte powerbank past makkelijk in je broekzak of strandtas en heeft een vermogen van 15.000 mAh. Dat is genoeg om je telefoon tot maar liefst vijf keer mee op te laden. De powerbank heeft twee universele poorten en is ook geschikt om je koptelefoon, speaker of smartwatch mee op te laden. Ideaal voor in de trein, het vliegtuig of om mee te nemen op een vijfdaagse hiketocht in de bergen.

15% korting op geselecteerde Belkin accessoires

Ervaar nu de Belkin accessoires voor onderweg door het avontuur van JayJay te bekijken. JayJay Boske verdeelt onder zijn fans en volgers een code die 15% korting geeft op geselecteerde Belkin accessoires voor onderweg naar je vakantiebestemming.  Deze actie geldt van 11 juni tot 31 juli 2018.

Bekijk de Belkin zomeractie

Waar gebruik jij je smartphone onderweg voor?