Naar boven

Begin het nieuwe jaar met je eigen Mijn Bullet Journal

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Ben jij (of ken jij) zo iemand die altijd lijstjes maakt, overal aantekeningen laat slingeren en die dol is op good old pen en papier? Dan staat een Mijn Bullet Journal van MUS Creatief vast hoog op het verlanglijstje! Zo’n prachtig vormgegeven boekje is het perfecte cadeau om het nieuwe jaar mee te beginnen. Je leest er hier alles over én je hoort hoe je kans maakt op zo’n kekke bullet journal.

Wat is een bullet journal?

Een bullet journal (afgekort BuJo) is een kruising tussen een agenda, planner, logboek en een to do-lijst. In het boekje kun je alles op een overzichtelijke manier kwijt: je dagelijkse activiteiten, toekomstprojecten, verlanglijstjes, inspirerende ideeën en tekeningen. Jij bepaalt zelf op welke manier je al die dingen ordent.

Sfeer

Zo werkt een bullet journal

De basis voor een Mijn Bullet Journal is een vrijwel leeg notitieboek. Op de blaadjes staan geen lijnen, maar puntjes (‘bullets’). Dit geeft jou de vrijheid om de bladzijden zo in te delen als jij wilt. De meeste mensen beginnen met een inhoudsopgave. Zo houd je je boekje overzichtelijk. En ze bedenken een legenda, zodat ze de verschillende lijstjes en taken gemakkelijk van elkaar kunnen onderscheiden. Je ontwikkelt dus zelf een systeem dat het beste voor je werkt. Visueel ingestelde BuJo’ers leven zich uit met prachtige tekeningen, diagrammen en schema’s. Inspiratie nodig? Op Instagram en YouTube barst het van de geweldige voorbeelden!

Waarom is een BuJo zo tof?

Je denkt misschien: in deze tijd van handige planningsapps en online agenda’s willen mensen toch helemaal geen papieren planningsboekjes meer? Het tegendeel is waar. BuJo slaat zo aan omdat veel mensen juist graag met pen en papier werken. In hun BuJo kunnen ze hun creativiteit kwijt, houden ze overzicht op hun planning en creëren ze orde in hun leven. Bovendien is het een prachtig naslagwerk voor later.

+
+
+
+
+
+
+
+
Mijn Bullet Journal - 70s Retrobrown
Diverse auteurs
€ 12,99
Mijn Bullet Journal - Botanisch
Nicole Neven
€ 12,50
Mijn Business Bullet journal
Nicole Neven
€ 12,99
Mijn Bullet Journal - Zwart
Nicole Neven
€ 12,50

Mijn Bullet Journals: een lust voor het oog

De Mijn Bullet Journals van MUS Creatief zijn sowieso een lust voor het oog, of je nu voor strak zwart gaat, vrolijk botanisch, classy business of lekker wild retrobrown. In totaal zijn er maar liefst 20 verschillende designs.

Spice up your bullet journal!

Vind je het lastig om te beginnen? Bijvoorbeeld omdat je niet weet hoe je je boek wilt indelen? Dan is er speciaal voor jou de Mijn Bullet Journal Crash Course. Met deze tips en tricks ga je vliegend van start. De Mijn Bullet Journal Toolkit is populair bij zowel beginnende als gevorderde BuJo’ers. In de kit vind je alles om je journal maximaal te benutten.

Zin om de Crea Bea in je te ontketenen? Maak tabbladen en vrolijk je BuJo op met deze set Mijn Bullet Journal Washi Tapes. De 15 rolletjes hebben allemaal een ander patroon. Het Mijn Bullet Journal Stickerboek combineert het nuttige met het aangename: de stickers helpen je orde te scheppen én geven je boekje een fantastische look!

Interactief toolkit
+
+
Mijn bullet journal toolkit 2
Diverse auteurs
€ 14,99

Winactie

Sta jij te trappelen om het nieuwe jaar te starten met je eigen Mijn Bullet Journal? Goed nieuws! Jij maakt namelijk kans op een van deze journals: Mijn Little Black Bullet Journal, Mijn Bullet Journal Black Flower, Mijn Bullet Journal Feather, Mijn Bullet Journal Forest of Mijn Bullet Journal Black Dot. We geven ieder boekje eenmaal weg.

Meedoen? Dat is easy. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Mijn Bullet Journal’. Gemaild? Dan heb je nog even de tijd om te bedenken hoe jij je bullet journal gaat indelen, want deze winactie loopt tot en met 9 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Bekijk alle Mijn Bullet Journals op bol.com

Wat is volgens jou het handigst aan een bullet journal?