Naar boven

Sensationele nagels dankzij Sensationail

| Geschatte leestijd: 1 minuut

In deze editie van ‘Beautytip van de maand’ maak je kennis met Sensationail; een compleet nieuwe manier om je nagels te lakken. Sensationail biedt een aantal voordelen ten opzichte van normale nagellak, zo blijft de gelnagellak van het merk met gemak twee weken zitten. Gedurende die tijd blijven je nagels sensationeel mooi. Kortom, Sensationail is een kleine revolutie op het gebied van nagellak.

Verleden tijd

Dames die ervaring hebben met gelnagellak, weten dat het veel tijd, geld en moeite kost om aan te brengen. Hetzelfde geldt voor het laten aanbrengen van gelnagellak door een nagelspecialist. Deze scenario’s behoren tot de verleden tijd voor de dames die de Sensationail Starterkit aanschaffen. Daar zit namelijk alles in om je nagels binnen vijf minuten sensationeel te maken.

Glimmen als diamanten

Het mooie van Sensationail is de eenvoud en het gemak waarmee je de gelnagellak aan kunt brengen op je nagels. De nagellak is bovendien in een mum van tijd droog en hard en het eindresultaat is subliem. Beter nog: je nagels blijven weergaloos mooi voor twee weken. Dit betekent dat ze gedurende die tijd niet verkleuren of afschilferen. Integendeel; ze blijven glimmen als diamanten.

Zo werkt Sensationail

Behalve eenvoudig aan te brengen, is de gelnagellak van Sensationail ook gemakkelijk te verwijderen met de spullen die in de Sensationail Starterkit zitten. Kortom, volop gemak en een resultaat waar je andere dames zonder twijfel jaloers kunt maken – en dat voor twee weken lang. Nog niet overtuigd? Laat je dan overtuigen door de twee onderstaande video’s; de eerste laat zien hoe gemakkelijk je Sensationail aanbrengt, de tweede hoe je de gelnagellak eenvoudig verwijdert.

Sensationail Starterkit

Wie Sensationail graag een paar keer wil proberen, koopt de Sensationail Starterkit. Hierin zitten alle spullen die je nodig hebt om jezelf op sensationele nagels te trakteren. De kit is goed voor tien ‘lakbeurten’, daarna koop je de Sensationail Essentials Kit om te kunnen blijven lakken. Andere kleuren zoals Pink Chiffon en Coral Sunset zijn los verkrijgbaar bij bol.com. Hetzelfde geldt voor de diverse accessoires die beschikbaar zijn om je nagels nog gemakkelijker schoon te kunnen maken. Overigens zit in de Sensationail Starterkit naar keuze de kleur Scarlet Red, Raspberry Wine of Pink Chiffon. Tot slot is het goed om te weten dat je ook nagellak van een ander merk kunt toepassen op je nagels. Het resultaat is dan ongeveer hetzelfde: schitterende nagels waar je twee weken lang trots op kunt zijn.

Mis nooit meer iets

We hebben zoveel leuke acties en aanbiedingen, die delen we graag met jou! Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en we sturen alles lekker makkelijk, rechtstreeks naar jouw e-mailbox. Enne, stopzetten kan altijd.


Reageer hier en praat mee!