Naar boven

Droom groot met Barbie: you can be anything!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De afgelopen 59 jaar heeft Barbie wel 180 verschillende carrièremoves gemaakt. Van geheim agent tot ballerina en van dolfijnentrainster tot astronaut. Met Barbie kun je namelijk alles zijn! In dit blog laten we het nieuwste speelgoed waarmee ook jouw (klein)kind erop los kan fantaseren aan je zien én geven we hele mooie Barbie-prijzen weg!

Schiet te hulp met de Barbie ambulance

Dat Barbie van alle markten thuis is, heeft ze de afgelopen decennia bewezen. Wist je bijvoorbeeld al dat ze heel verzorgend is? En dat ze ook nog eens goed eerste hulp kan verlenen? In haar paarse verpleegstersoutfit zorgt ze voor het welzijn van haar patiënten. Jouw (klein)kind kan Barbie Verpleegster daarbij helpen! Heeft iemand met spoed hulp nodig? Dan springt ze in de Barbie Ambulance, haar complete medische praktijk op wielen, en doet ze de sirenes aan.

Bekijk alles uit de Barbie Careers serie

Thuiskomen en relaxen in Malibu

Creëer een complete Barbie-wereld met de serie Barbie Estate! Barbie en haar vrienden brengen graag quality time door in en rond het huis. Met mooi weer is het pas echt tijd voor fun. Niets is leuker dan een fietstochtje door de buurt maken, lekker met elkaar barbecueën en daarna uitbuiken in de hangmat. Bij het luxe Barbie Malibu Huis met 3 verdiepingen is er een ruime keuze aan bijpassende accessoires, zoals de Barbie hangmat of de Barbie fiets. Living the dream!

Bekijk alles van Barbie Estate

De zoetste avonturen met het Dreamtopia-koninkrijk

Het magische speelgoed van Barbie Dreamtopia is zo prachtig dat ieder kind steeds opnieuw de scènes uit de gelijknamige serie Dreamtopia wil naspelen. En met een beetje fantasie bedenken kids zelf ook de zoetste avonturen! In het Barbie Dreamtopia Kasteel komen al je dromen uit. De vier speelzones kunnen namelijk veranderen voor nog meer speelmogelijkheden. En bij zo’n magisch kasteel, horen natuurlijk echte prinsessen! Speel met de schitterende Barbie Dreamtopia Regenboog Prinses, Barbie Dreamtopia Glinsterberg Zeemeermin en Barbie Dreamtopia Twinkelend Haar.

Bekijk de serie Barbie Dreamtopia

Barbie Fashionistas: the new crew

Doordat Barbie al 180 verschillende beroepen heeft uitgevoerd, inspireert het merk kinderen en hun ouders dat ze alle keuze hebben om later te worden wie ze willen zijn. De nieuwe Fashionistas zijn dan ook een aanvulling op deze visie. Je kunt alles worden wat je wilt! Elk beroep, elke stijl, elk type vrouw of man (want ook Ken is in verschillende hippe types verkrijgbaar).

Barbie en Ken Fashionista-poppen hebben 4 lichaamstypen – normaal, curvy, petite en lang – 7 huidskleuren, 22 oogkleuren, 24 haarlooks en ontelbaar veel on-trend mode-items. Een uniek concept voor kids van nu!

Bekijk alle Barbie & Ken Fashionistas

Barbie Fashionistas

Culinaire fantasie met de baking speelsets

Ook in de keuken blijkt Barbie een waar talent. In de Barbie Ultieme Keuken maakt ze de mooiste bakcreaties en culinaire verrassingen. Maar daar kan ze graag een (kinder)handje hulp bij gebruiken! Gek op bakken? Ontdek dan ook de Barbie Pizzapakker Speelset waar Barbie tijdens haar bijbaantje overheerlijke pizza’s serveert aan haar gasten. Bij deze speelset vind je zelfs een lopende band én potjes klei om zelf mooie creaties mee te maken.

Bekijk de Barbie Baking speelsets
Barbie-bakery
+
+
+
+
Barbie Ultieme Keuken
Barbie
€ 43,95
Barbie Pizzabakker Speelset
Barbie
€ 38,99

Winactie: Barbie Malibu Huis of Ultieme Keuken

Ken jij iemand die je enorm blij zou maken met een Barbie Ambulance of een Barbie Ultieme Keuken? Doe dan mee aan de winactie! Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Barbie’. Vertel ons in je mail ook welke van deze prijzen jouw Barbiefan zou willen winnen en waarom. Deze winactie loopt tot en met 11 november 2018.

Barbie-winactie

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons en wordt zijn prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Ontdek onze Barbieshop voor echte fans!

Nieuwsgierig naar alles van Barbie in ons assortiment? Neem dan eens een kijkje in onze Barbieshop waar je vrijwel alles van Barbie kunt vinden.

Bezoek de Barbieshop

 


Welke van deze Barbieprijzen zou jouw Barbiefan willen winnen en waarom?