Naar boven

Test de Nature Kids-lijn van Kneipp

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Dankzij de nieuwe kidslijn van Kneipp wordt badderen een avontuur met draken, droomreizen en tovenarij zónder gehuil en geschreeuw. Help je mee uittesten?

Kneipp Nature Kids

Aan het einde van de dag zijn lieve, schone kindertjes vaak alles behalve schoon. Tijd voor een uitgebreid bad dus. Met de nieuwe kinderlijn Nature Kids van Kneipp wordt badderen een avontuur met draken, dromen en toverkunsten.

Voor een slaapmutsje ben je nooit te jong

De ontspannende en verzorgende werking van lavendel en teunisbloem zorgt ervoor dat na het gebruik van Droomreis badschuim zelfs de moeilijkste slaper de weg naar dromenland weet te vinden. Wedden dat door de lekkere geur je kind niet uit bad te krijgen is?

Klaar voor de drakenjacht…én voor bed!

Deze handige Draken shampoo & douche is één product en weet zelfs de smerigste drakenjager schoon te krijgen. De ingrediënten spreken zeer tot de verbeelding: drakenfruit en toverhazelaar. Drakenfruit is een exotische vrucht met een heerlijke geur en dankt zijn naam aan zijn schil. Die lijkt namelijk op de huid van een draak. Toverhazelaar is een plant met een zeer hoge huidverdraagzaamheid. Ideaal dus voor iedere tere kinderhuid.

Kammen zonder tranen

Of je spruit nu gezegend is met een grote bos krullen of steile lokken, de Tovershampoo van Kneipp maakt van elke borstelbeurt een feestje. Haar wordt doorkambaar en heerlijk zacht, dus tranen laten zich niet meer zien.

Voor een poezelig zacht huidje

Aardbeiensap kalmeert de huid en amandel ruikt heerlijk. Deze Toverdouche is dan ook écht een toverdouche. Na een lange dag spelen, leren en rennen kan namelijk iedereen wel een beetje ontspanning gebruiken.

Iedereen kan toveren

Met Toverkracht bad kan iedereen veranderen in een tovenaar. De twee kleuren badzout zorgen er samen voor dat het badwater een andere kleur krijgt. Leg dat maar eens uit! Ook bij dit product zorgt de combinatie van drakenfruit en toverhazelaar voor een heerlijk geurend product dat zacht is voor elk huidje.

Doorsmeren

Een verstopte neus is voor niemand een pretje. Gebruik daarom Nature Kids Badolie tegen een verstopte neus, want de thijm en de munt brengen direct verlichting. Geen last van een snotneus? Ook dan is deze badolie lekker om te gebruiken. Heerlijk geurig en ontspannend.

Alle producten uit de Nature Kids-lijn zijn vrij van zeep, siliconen en conserveringsmiddelen als parabenen. Dat maakt de lijn extra zacht en verantwoord. Alle producten van Kneipp Nature Kids zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Test Kneipp Nature Kids zelf

We mogen 25 flessen Kneipp Kids Draken shampoo & douche, 25 flessen Kneipp kids Lavendel Droomreis badschuim en 25 flessen Kneipp Kids Aardbei Toverdouche weggeven. Wil jij er graag één ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter voor donderdag 18 april. Heb je het product binnen? We ontvangen graag een review van jou nadat je het product hebt gebruikt!


Reageer hier en praat mee!