Naar boven

Waar je ook bent, BURKELY zorgt ervoor dat je bereikbaar bent

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

BURKELY is een prominent merk dat zich heeft gespecialiseerd in lederwaren, zoals schoudertassen, aktetassen, shoppers en laptoptassen. De producten hebben een tijdloze uitstraling en zijn zo ontworpen dat ze mooi én praktisch zijn. En omdat ze van leer gemaakt zijn, worden de producten na verloop van tijd steeds mooier en persoonlijker. Tijd voor een persoonlijke kennismaking met de nieuwe collecties van BURKELY.

Geen gewone laptoptas

Wie veel gebruikmaakt van z’n mobieltje of tablet kent vast de situatie waarin je dringend je smartphone nodig hebt, bijvoorbeeld om een collega te bellen over de uitkomst van je afspraak. Alleen gaat dat niet omdat de accu van je telefoon bijna leeg is… Burkely heeft een superslimme oplossing voor dit probleem: een laptopbag met powerbank! Hiermee kun je onderweg, bijvoorbeeld in de trein of auto, je mobieltje of tablet opladen.

Voor dames en heren
Behalve slim is de Burkely On The Move laptopbag ook stijlvol. Hij is gemaakt van Hunter leer, een karaktervolle leersoort met een stoere, ruwe look. Hoe vaker je de tas gebruikt, hoe mooier en soepeler het leer wordt. Er is een laptopbag voor dames en een model speciaal voor heren. De ‘vrouwelijke’ versie is elegant en heeft een ritsvak aan de voorzijde, de ‘mannelijke’ versie is stoer en heeft een flap over het voorvak. Beide varianten zijn leverbaar in drie prachtige leerkleuren en hebben een gewatteerd laptopvak waar een 15-inch laptop in past. Ook slim: naast het vak met de powerbank zit een steekvak voor je telefoon.

Een warm welkom voor de herfst- en wintercollectie

De herfst- en wintercollectie bestaat uit vier lijnen, waaronder de succesvolle Antique Avery- en Noble Nova-lijn. De collectie bevat lederwaren met gevarieerde ontwerpen, gemaakt van unieke leersoorten in warme natuurtinten. Burkely omschrijft de collecties in drie veelzeggende woorden: robuust, authentiek en elegant. Kortom, lederwaren die perfect passen in je every day lifestyle.

BURKELY Vintage: praktisch en stijlvol

Ook het noemen waard is de BURKELY Vintage-collectie. De lederwaren in deze collectie zijn praktisch en stijlvol. De producten zijn gemaakt van een robuuste, hoogwaardige leersoort en je kunt kiezen uit onder meer schoudertassen, aktetassen en portemonnees voor hem en haar. Ook zijn er een aantal unisex-modellen waaruit je kunt kiezen. De producten uit de Burkely Vintage-collectie zijn uitgevoerd in kleuren als Basic Black, Casual Cognac, Typisch Taupe en Daily Dark Brown. Welke kleur past het beste bij jou?

 


Hoe vaak moet jij telefoon of tablet opladen per dag?