Naar boven

Back to school: een goede voorbereiding is het halve werk

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Heb je even niets te doen, bijvoorbeeld omdat het regent? Dan is het een goed moment om je even bezig te houden met het nieuwe schooljaar door te shoppen voor schoolspullen. Want die maken het begin van het schooljaar een stuk leuker! In onze Back to school-winkel vind je altijd iets dat bij je past. Kijk maar.

Makkelijker en leuker

Als je op zoek bent naar schoolspullen, dan wil je wat je zoekt makkelijk kunnen vinden. Gelukkig kun je bij ons terecht voor al je schoolspullen. Het Back to school-assortiment bestaat uit schoolspullen voor basisschoolscholieren, middelbare scholieren en studenten. Voor de basisschool-gangers zijn er producten als lunchboxen en drinkbekers, van hun favo stripheld of Disney-karakter. De middelbare scholieren en studenten kunnen kiezen uit onder meer schrijfwaren, etuis, schoolagenda’s en rekenmachines.

Daarnaast kun je rondneuzen in categorieën als rugzakken, gymschoenen en regenkleding. Kortom, we hebben alles om de tijd die je doorbrengt op school zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Op een rekenmachine kun je rekenen

Een rekenmachine is onmisbaar op school. Een wetenschappelijke rekenmachine heb je nodig voor de simpele rekensommen, maar voor het plotten van grafieken en oplossen van vergelijkingen heb je wel een grafische rekenmachine nodig. Zulke rekenmachines vind je makkelijk bij ons, net als de rekenmachines die zijn toegestaan bij de examens. Onder meer Casio en Texas Instruments hebben goede rekenmachines waar je op kunt rekenen.

Overigens mag je tijdens een proefwerk of examen geen screenshot van je rekenmachine inleveren als antwoord op een vraag, dus heb je de schrijf- en tekenspullen van merken als Stabilo, Staedtler en Bic nodig.

Schoolspullen van jouw favo merk of persoon

De schoolspullen van bekende merken als Blond Amsterdam, Pip Studio en Voetbal International hebben een plek gekregen in onze Back to school-winkel, net als de spullen van populaire vloggers en dj’s zoals Dylan Haegens, Martin Garrix en Hardwell. Dus wie graag wil laten zien dat hij/zij fan is, is bij ons aan het juiste adres voor de spullen waarmee dat kan. Gaat jouw hart sneller kloppen van schoolspullen waarop stripfiguren en actiehelden zich laten zien? Dan zijn de schoollijnen van Donald Duck, Batman of Star Wars waarschijnlijk wel wat voor jou.

Pimp je eigen schoolspullen

Je hebt vakantie, dus alle tijd om je nieuwe schoolspullen te pimpen. Voeg bijvoorbeeld foto’s, knipsels en tekstjes toe aan je nieuwe agenda. Neem je liever het heft helemaal in je eigen, creatieve handen? Ontwerp dan je eigen agenda in een bullet journal. Met markers, fineliners en kalligrafeerpennen maak je er een uniek kunstwerk van.

Naar de Back to school-winkel


Waar ga jij de blits mee maken op school?