Naar boven

Draag je kindje dichtbij je en zie er fabulous uit in BabyBjörn One Denim draagzak

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een wiegje, kinderwagen, commode, maxi-cosi, box, autostoeltje en flesverwarmer. Als aankomend ouder ben je er maar druk mee, de babyuitzet. En dan nog de juiste ergonomische draagzak vinden voor je kindje. Bij het Zweedse merk BabyBjörn zit je sowieso goed. Dit familiebedrijf maakt al sinds 1973 babydraagzakken en doet dit in samenwerking met kinderartsen.

Draag je baby dichtbij het hart

Bij het kopen van een draagzak is comfort en de juiste houding van je baby natuurlijk het belangrijkste punt om op te letten. BabyBjörn neemt dit dan ook heel serieus en ontwikkelt in samenwerking met kinderartsen onder andere draagzakken, wipstoeltjes en reisbedjes. Het familiebedrijf is in 1961 gestart en maakte al in de jaren ‘70 hun eerste babydraagzak. De Hjärtenara draagzak maakte het in 1973 als eerste mogelijk voor ouders om kinderen heel dicht bij zich te dragen. De naam Hjärtenara betekent dan ook, heel toepasselijk, ‘dichtbij het hart’. In dit blog tippen wij je onze drie favoriete producten van BabyBjörn.

Draag je baby in vier verschillende posities in de BabyBjörn One

Met de nieuwste BabyBjörn One draagzak kun je je kleintje in vier verschillende posities dragen. Een pasgeborenen draag je hoog en dichtbij het hart, wanneer je baby iets ouder is pas je de hoogte aan en kun je jouw baby met het gezicht van je af of naar je toe dragen. En vanaf 12 maanden kun je je kindje op je rug dragen. De draagzak groeit mee door de traploze afstelling van de grootte, het zitoppervlak en de hoofdsteun. Hierdoor biedt het in elke fase de juiste ondersteuning van het hoofd, rug en heupen van je kindje.

  • Geschikt voor kindjes van 0 tot 3 jaar
  • 4 draagposities voor buik of rug
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm

babybjorn

Bekijk alle BabyBjörn draagzakken

Bouncen in de BabyBjörn Bliss wipstoel

Een wipstoel is ideaal als je even je handen vrij wilt hebben of je baby een fruithapje geeft. Het stoeltje wipt vanzelf op en neer als je kindje zijn armpjes of beentjes beweegt. Er zijn dus geen batterijen nodig. Deze bewegingen helpt je kindje met het ontwikkelen van zijn of haar balans en motorische vaardigheden. De BabyBjörn Bliss wipstoel is licht en dus makkelijk te verplaatsen door het huis. Zet hem bij je in de keuken als je aan het koken bent of plaats hem in de box. Het stoeltje is inklapbaar, dus je kunt hem makkelijk mee nemen naar opa en oma of op vakantie.

  • Geschikt voor kindjes van 0 tot 2 jaar
  • Natuurlijk schommelen: geen batterijen of snoeren nodig
  • Ergonomisch gevormde zitting die rug, nek en hoofd ondersteunt

baby bjorn

Bekijk alle BabyBjörn wipstoeltjes

Overal slapen met het BabyBjörn reisbedje

Als jonge ouders wil je natuurlijk niet elke avond thuiszitten. Dat hoeft ook helemaal niet. Heb je een etentje bij vrienden, gaat je kindje bij opa en oma logeren of ga je een lange reis maken: een reisbedje is de oplossing. Het BabyBjörn Light bedje weegt slechts vijf kilogram en zet je in een handomdraai op. De matrasovertrek is afneembaar en kun je gewoon in de wasmachine stoppen. Zo kan je kindje comfortabel op locatie slapen en kun jij weer eens een avondje uit.

  • Geschikt voor kindjes van 0 tot 3 jaar
  • Makkelijk mee te nemen door bijgeleverde draagtas
  • Eenvoudig in en uit te klappen

Baby bjorn

Bekijk alle BabyBjörn reisbedjesBekijk alle BabyBjörn producten


Waar let jij op bij het kopen van een draagzak voor je baby?