Naar boven

Atkins Harvest: snacken zonder schuldgevoel

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Is jouw voornemen om met ingang van 2018 gezonder te leven? Zo ja, dan kun je vast wel wat hulp gebruiken van Atkins, specialist op het gebied van koolhydraatarme voedingsproducten. Nieuw in hun assortiment is Atkins Harvest, een lijn van koolhydraatarme tussendoortjes waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten.

Weet wat je eet

Letten op wat je eet is een belangrijk onderdeel van een gezonde lifestyle. Of, in de woorden van wijlen Dr. Atkins, een Amerikaanse cardioloog: “Het gaat niet om hoeveel je eet, maar om wat je eet”. Deze dieetgoeroe was ervan overtuigd dat een dieet dat uit weinig koolhydraten, voldoende eiwitten en goede vetten bestaat, je gezonder en gelukkiger maakt. Een koolhydraatarm voedingspatroon past dus perfect bij je voornemen om gezonder te leven.

Atkins Harvest

Atkins Harvest: zorgeloos snacken

Je eetpatroon omgooien is niet iets dat je zomaar even doet. Gelukkig helpen de producten van Atkins je om je nieuwe, gezonde lifestyle zo lang mogelijk vol te houden. Het merk ontwikkelt voedingsproducten die je kunt inzetten als smakelijk alternatief voor wat je gewend was te eten. Denk aan gezonde maaltijdrepen, drinks en shakes, maar ook aan producten die de basis vormen voor een compleet maal. Koolhydraatarme muesli, knäckebröd en pasta bijvoorbeeld. En sinds kort zijn er dus de Atkins Harvest-producten: koolhydraatarme tussendoortjes waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten. Deze snacks bevatten alleen de beste natuurlijke ingrediënten en ze zijn bovendien vezelrijk, bevatten minder koolhydraten en er zit 50% minder suiker in dan in normale noten- en zadenrepen. En ze smaken superlekker! Je kunt kiezen uit drie smaken:

Bekijk alle producten van Atkins HarvestBekijk alle producten van Atkins

De ‘USP’s’ van elke reep:

  • Glutenvrij;
  • Minder koolhydraten;
  • Vol vezels (meer dan 7,5 gram per reep);
  • Vol met noten en zaden;
  • Maar een snufje suiker (minder dan 5 gram per reep).

Positieve effecten

Het fijne van die repen is, is dat je kunt blijven snacken. Sterker nog: we adviseren je zelfs om dat te doen, want snacken kan een positief effect hebben. Omdat je een tussendoortje neemt, kan het hongergevoel verdwijnen en verbetert je concentratie. Bovendien, als je tussen je hoofdmaaltijden een koolhydraatarme snack eet, ben je minder geneigd bij grote maaltijden te gaan overeten. En; koolhydraatarme tussendoortjes houden je bloedsuikerspiegel op peil, wat een energiedip kan helpen voorkomen. Kortom, die nieuwe producten van Atkins Harvest passen perfect bij een low carb lifestyle. En dat past perfect bij een gezonde levensstijl – jouw goede voornemen.

Atkins Harvest

 

Geen van onze producten is een maaltijdvervanger. Wij voldoen met onze producten aan de food wetgeving EG1169/2011 en EG 1924/2006.


Welke smaak lijkt jou de lekkerste?