Naar boven

Nu te downloaden: de nieuwe app van bol.com!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Goed nieuws voor jou: de nieuwe app van bol.com is vanaf nu te downloaden! Met deze applicatie voor je smartphone kun je onder meer bestellingen plaatsen met het gemak dat je gewend bent van bol.com. Da’s handig!

Makkelijk toegang

De nieuwe app van bol.com is er helemaal op gericht om het winkelen via smartphone voor jou nog makkelijker te maken. In het kader hiervan is de app volledig geïntegreerd met www.bol.com en hierdoor heb je voortaan nog makkelijker via je smartphone toegang tot je winkelwagentje en je eigen account met bestelhistorie, facturen en je verlanglijstje.

Persoonlijke winkel

Bovendien kun je geplaatste bestellingen binnen de app eenvoudig volgen met ‘track & trace’ en je zoekhistorie en voorkeuren worden opgeslagen zodat je altijd naar een persoonlijke winkelomgeving kijkt met daarin voor jou relevante producten. Dit geeft je niet alleen thuis, op werk, maar óók onderweg en wanneer je maar wilt, toegang tot een winkel die volledig aansluit bij jouw individuele wensen en voorkeuren. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Content_NPF_vA_1_groen

DOWNLOAD HIER DE APP VOOR IPHONE

Scannen, bestellen én betalen

Geloof het of niet: de nieuwe app van bol.com biedt nog meer gemak. Zo kun je eenvoudig bladeren, filteren en sorteren in het assortiment van ruim 8 miljoen artikelen, zoals woonartikelen, sieraden, horloges en babykleding. Ook tweedehands artikelen kun je binnen de app bekijken en kopen – handig voor studenten. Een extra feature van de app is de mogelijkheid om de barcode of QR-code van een artikel te scannen en deze vervolgens direct bij bol.com te bestellen. Nog gemakkelijker: het betalen van artikelen met creditcard, acceptgiro of iDeal gebeurt binnen de app. Dus veilig en in een vertrouwde omgeving. Wel zo fijn! Belgische klanten kunnen trouwens in de app van bol.com betalen met Bancontact en Mr. Cash.

Content_NPF_vA_2_groen

DOWNLOAD HIER DE APP VOOR IPHONE

Android-gebruikers: nog even geduld

We horen het je denken: ‘Waarom is de app alleen beschikbaar voor iPhones?’ Welnu, omdat de versie voor Android nog in ontwikkeling is. Heb dus nog even geduld. In de tussentijd wordt de iPhone-app op basis van de feedback van gebruikers (jullie dus) de komende tijd verder uitgebreid en waar nodig verbeterd. Tot slot meer goed nieuws: bol.com blijft de bestaande apps van externe ontwikkelaars ondersteunen. Zo kunnen ontwikkelaars met behulp van de Open API het bol.com-assortiment ontsluiten in hun eigen app of site.

Gratis downloaden!

De nieuwe app van bol.com is gratis te downloaden via de App Store van Apple. Meer info over de app is hier te vinden. Wat vind jij trouwens van deze nieuwe applicatie voor je smartphone? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel. Verbeterpunten zijn ook van harte welkom, want bol.com maakt de app met jouw hulp graag nog beter!


Reageer hier en praat mee!