Naar boven

Maximaal genieten tijdens ADE met Alpine PartyPlugs

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

ADE staat weer voor de deur. Terwijl de voetjes van de honderdduizenden danceliefhebbers van de vloer gaan, krijgen de trommelvliezen een behoorlijke opdonder. De Alpine PartyPlug oordoppen dempen het volume zonder dat de geluidskwaliteit achteruitgaat. Heb jij wel oren naar een goed feestje? We geven 2x2 tickets voor AMF weg!

Denk ook eens aan je gehoor

Ga jij tussen 17 en 21 oktober naar een van de 500 feesten in Amsterdam? Denk dan ook eens aan je gehoor. Bij zo’n feest is het volume al snel zo’n 100 decibel, wat al na vijf minuten kan leiden tot gehoorbeschadiging. Sta je pal voor een box, dan beukt er zelfs 110 decibel op de trilharen in je binnenoor. Zo bezien is het niet zo vreemd dat meer dan de helft van de Nederlanders weleens gehoorklachten – vooral een piep in de oren – heeft na een festival of concert.

Alpine PartyPlugs: een feest voor je oren

Veelvoorkomende misvatting: je moet niet zoveel mogelijk dempen, maar in de juiste mate. Met de Party Plugs zit je precies goed voor dancefeesten en festivals. De Alpine PartyPlug oordoppen dempen het geluid namelijk met 19 decibel en de PartyPlug Pro Natural oordoppen zelfs met 21 decibel. Zo kun je met een gerust hart een hele dag in de muziek staan zonder last te krijgen van oorsuizen. Logisch dus dat Alpine oordoppen elk jaar op meer dan 250 festivals verkocht worden. En dat Alpine Hearing Protection de officiële oordoppenpartner is van Amsterdam Dance Event.

Alpine

Demp alleen het volume

Wat de PartyPlugs en de PartyPlug Pro Naturals met elkaar gemeen hebben: door de AlpineAcousticFilters dempen ze het volume, maar niet de kwaliteit van de muziek. Ondertussen kun je nog gewoon een gesprek blijven voeren. AlpineThermoShape zorgt ervoor dat het materiaal zich dankzij jouw lichaamswarmte vormt naar het oor, zodat de oordoppen precies goed blijven zitten. Lekker comfortabel, zonder jeuk.

Alpine PartyPlug

Alpine PartyPlug oordoppen zijn dé gehoorbescherming voor danceliefhebbers. Ze dempen vooral de schadelijkste, hogere tonen. Zo ben je goed beschermd, zonder dat je een afgesloten gevoel hebt of je vrienden niet meer kunt verstaan. De oordoppen zit in een Miniboxx-verpakking: een handig opbergdoosje dat je eenvoudig met één hand kunt openen en dat in je broekzak, tasje, bh of sok past. Door de doorzichtige filters zijn de oordoppen nauwelijks zichtbaar. Houd je van wat uitgesprokeners? Kies dan voor de uitvoeringen in zwart, zilvergrijs of wit.

+
+
+
+
Alpine PartyPlug Muziek Oordoppen Transparant - 1 paar
Alpine Hearing protection
€ 12,95
Alpine Partyplug Pro Natural oordoppen
Alpine Hearing protection
€ 31,95

Alpine PartyPlug Pro Natural

Alpine PartyPlug Pro Natural oordoppen zijn ideaal voor audiofiele danceliefhebbers. De basis van de oordoppen is hetzelfde als die van de PartyPlugs, maar de AlpineAcousticFilters van de Pro Naturals dempen rechtlijnig. Oftewel: op alle frequenties nagenoeg evenveel, alsof de volumeknop wordt teruggedraaid. Dat zorgt ervoor dat de muziek niet vervormt. De PartyPlug Pro Naturals zijn uitsluitend in transparante kleur te verkrijgen. En worden geleverd met een etui, reinigingsspray en draagkoord om de doppen aan te bevestigen als je ze even uitdoet.

Zo voorkom je een piep in je oren

Een piep in je oren voorkomen? Neem dan deze drie tips in acht:

  1. Ga niet te dicht bij de boxen staan, aangezien je daar al binnen een paar seconden kans hebt op gehoorschade.
  2. Draag goede oordoppen, liefst kwalitatief hoogwaardige filterdoppen als je de muziek én gesprekken goed wilt blijven horen.
  3. Neem af en toe een (h)oorpauze door bijvoorbeeld naar de wc te gaan. De trilhaartjes in het slakkenhuis van je oor kunnen dan een beetje herstellen.

Win tickets voor AMF

Alpine PartyPlugs zijn een win-win voor je oren. Daar hoort dus een winactie bij. We geven 2×2 tickets t.w.v. 148 euro weg voor AMF op 20 oktober in de Johan Cruijff Arena. Op het affiche staan onder meer David Guetta B2B Dimitri Vegas & Like Mike (II=I), Axwell /\ Ingrosso, KSHMR, Sunnery James & Ryan Marciano en de DJ Mag Top 100-ceremonie. Wil jij meedingen naar twee tickets? Stuur dan een e-mail met je NAW-gegevens naar weblog@bol.com. Zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Alpine PartyPlug AMF’.

Alpine PartyPlugs

Deze winactie loopt tot en met 14 oktober 2018. Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Naar de Alpine-shop


Op welke ADE-dj('s) ga jij je (beschermde) trommelvliezen trakteren?