Naar boven

Een nóg betere beleving op de motor met Alpine oordopjes

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Opperste concentratie en een diepgewortelde passie is alles wat jij nodig hebt op de motor. Hinderlijke geluiden onderweg kun je daar dus niet bij gebruiken. En daar denken ze bij het Nederlandse merk Alpine Hearing Protection net zo over. Daarom ontwikkelden ze speciale, comfortabele oordopjes die het geluid voor je filteren.

Volledige focus

Hoewel je er niet altijd bij stilstaat, is het ontzettend belangrijk om je gehoor te beschermen. Niet alleen tegen schadelijk, maar ook tegen hinderlijk geluid. Bijvoorbeeld wanneer je een rondje gaat toeren (of racen) op de motor. De comfortabele, nieuwe MotoSafe oordopjes van Alpine dragen bij aan een betere beleving. Zelfs voor de echte snelheidsduivels. Na een lange rit op de motor ervaar je als motorrijder namelijk vaak een irritante piep en een vermoeid gevoel. Logisch, want de windruis onder je helm produceert een enorm geluidsniveau. Gelukkig heeft Alpine voor ieder type motorrijder de ideale gehoorbescherming ontwikkeld. Zo houd jij je volledige aandacht erbij én heb je nog meer tijd om te genieten.

Alpine oordopjes
Zowel geschikt voor racen...
Alpine oordopjes
...als voor toeren

Comfortabel onder de helm

De universele Alpine motoroordopjes zijn uitgerust met zeer zachte filters en hebben een uniek model. Door de warmte van het oor vormt het AlpineThermoShape™ materiaal zich tot een ideale pasvorm. Fijn en comfortabel voor onder de helm dus. Het materiaal bevat geen siliconen, waardoor de oordopjes niet zweten, jeuken of irriteren. De oordoppen dempen het schadelijke geluid, zonder een afgesloten gevoel te geven. Dankzij de innovatieve AlpineAcousticFilters blijft het verkeer, de navigatie, de intercom én natuurlijk de motor zelf gelukkig voldoende hoorbaar. Aangezien jij altijd on the road bent, wordt een handig travel opbergtasje meegeleverd. Die hang je aan je sleutelbos of stop je in je zak, zodat je altijd klaar bent om je gehoor te beschermen.

Toeren is genieten

Alpine Hearing Protection biedt drie speciale producten voor op de motor. Namelijk MotoSafe Race, MotoSafe Tour en MotoSafe Pro. Aan ieder type motorrijder is gedacht. Speciaal voor het toeren zijn de MotoSafe Tour oordoppen ontwikkeld. Ideaal als je op rustige snelheid door de bergen of de stad rijdt. Of als je een windscherm en systeem- of integraalhelm hebt.

Alpine Oordopjes
+
+
+
+
+
+
Alpine MotoSafe Tour
Alpine Hearing protection
€ 14,95
Alpine MotoSafe Pro
Alpine Hearing protection
€ 27,95
Alpine MotoSafe Race
Alpine Hearing protection
€ 14,95

Racen zonder zorgen

Wist je dat het volume van de windruis gemiddeld 98 dB is bij een snelheid van 120 km per uur? Dat houdt in dat je na 7 minuten al risico loopt op blijvende gehoorschade. De kans dat jij een iets hogere snelheid dan dat aantikt op het racecircuit, is natuurlijk aanwezig. Door die windruis raak je eerder vermoeid, en dus ook minder geconcentreerd. Dat wil je vast niet. Om dat te voorkomen, kies je voor MotoSafe Race. Ideaal voor op de snelweg, het circuit of bij een open helm.

Ontspannen door het leven

Ben je van alle markten thuis? Dan kies je voor de nieuwe MotoSafe Pro. Dit is namelijk een complete set met zowel MotoSafe Tour als MotoSafe Race oordoppen. Of je nu zin hebt om te racen of om te toeren; je hebt altijd de juiste bescherming bij je. Want op het circuit heb je simpelweg meer demping nodig dan tijdens een (relatief) rustige rondrit. Bij de MotoSafe Pro zit ook een handige Alpine Clean reinigingsspray, zodat je de Alpine oordopjes altijd kunt reinigen.

Meer van Alpine

Natuurlijk is motorrijden niet de enige activiteit waarbij je wat rust kunt gebruiken. De Alpine oordopjes dragen namelijk ook bij aan een betere nachtrust, meer muziekbeleving, meer plezier in het water en meer ontspanning tijdens het reizen. Op naar een ontspannen dag dus!

Bekijk alles van Alpine Hearing Protection

Alpine Oordopjes

1/6
Aanbevolen

Waar rijd jij het liefst naartoe op de motor?