Naar boven

Alex Cross vanaf donderdag in de bioscoop

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Het personage uit de beroemde boeken van James Patterson is nu te zien op het witte doek. Naar aanleiding van deze release maak je nu bij bol.com kans op één van de vijf boeken Merry Christmas Alex Cross.

Op jacht naar een huurmoordenaar

Aanstaande donderdag gaat de film Alex Cross in première. De rechercheur en psycholoog Alex Cross onderzoekt de gruwelijke moorden van de huurmoordenaar Michael Sullivan, bijgenaamd ‘The Butcher’. Sullivan besluit Cross een dodelijke boodschap te sturen door diens vrouw in koele bloede te vermoorden. Cross is woedend en belooft dat dat hij de moordenaar tot het uiterste zal najagen. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige spanning en actie.

Hoofdpersonage Alex Cross stond eerder ook centraal in Kiss the Girls (1997) en Along Came a Spider (2001). In beide gevallen gaf acteur Morgan Freeman Cross gestalte maar dit keer wordt de hoofdrol vertolkt door Tyler Perry.

James Patterson

Het personage Alex Cross is ontstaan in het brein van schrijver James Patterson. Zijn boeken over Cross zijn wereldwijde bestsellers. Het nieuwste boek van Patterson over Alex Cross is net uit en het verhaal speelt zich af tijdens Kerstmis. De titel is dan ook, hoe toepasselijk, Merry Christmas Alex Cross. Het optuigen van de boom is pas halverwege als Cross wordt gebeld. Een afschuwelijke gijzelingssituatie dreigt uit de hand te lopen. Weg van zijn familie op de kostbaarste dag van het jaar moet Alex alles uit de kast halen om een ander gezin te redden. Alex riskeert alles, en zal misschien niet meer levend terugkeren.

Win Merry Christmas Alex Cross

Wij mogen dit spannende boek vijf keer weggeven! Vul onderstaand formulier in en wie weet kan jij straks onder de boom kruipen met Alex Cross. Niet gewonnen? Als je nu het boek Merry Christmas Alex Cross koopt, maak je kans op twee bioscoopkaartjes voor de film Alex Cross!

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!