Naar boven

Bij aanschaf van een basisspel 50% korting op een speluitbreiding!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 5 minuten

Spellenliefhebbers opgelet: pak je voordeel op de populairste spellen van 999 Games! Tijdelijk geldt namelijk 50% korting op een speluitbreiding, reiseditie of junior-variant bij aanschaf van een basisspel. De beste uitbreidingen, reis-, tweepersoons- en junioredities zijn voor jou geselecteerd. Maak je spelervaring nog completer met deze aantrekkelijke actie!

speluitbreiding

Bekijk alle deelnemende spellen

Waarom een speluitbreiding?

Een speluitbreiding zorgt natuurlijk voor extra veel en extra lang speelplezier. Dankzij de eindeloze variaties op jouw favoriete bordspel raak je nooit uitgespeeld. Integendeel, je creëert extra diepgang en traint je skills. Kortom, je wordt onverslaanbaar! Wanneer je bij bol.com een basisspel van de geselecteerde 999 Games spellen bestelt, ontvang je in je winkelmandje direct 50% korting op de speluitbreiding. Online spellen bestellen is zo dus niet alleen makkelijk, maar ook heel voordelig.

Carcassonne uitbreiding: Het circus
Het circus reist rond in de omgeving van Carcassonne: Het Circus Bordspel en overal waar het zijn tent opzet, stromen meeples toe. Tijdens dit spel probeer je je meeples in de buurt van de circustent te zetten om extra punten te verdienen, afhankelijk van een gedekt dierfiche onder de tent. Verder kun je je meeples bij deze editie ook als artiest inzetten. Zo kun je daar – bij speciale puntentellingen – 5 punten per stuk mee verdienen. Circusdirecteuren zijn gewone meeples, maar krijgen extra punten als ze hun werk in de directe omgeving van het circus of artiesten doen. Ga jij de uitdaging aan?

Catan uitbreiding: Steden & Ridders
De Kolonisten van Catan uitbreiding: Steden en Ridders is een spannende uitbreiding op het basisspel, dat meer strategie en planning vereist. Het spel wordt er iets complexer door, maar daar krijg je een grote dosis speelplezier voor terug. In deze uitbreiding zetten de spelers ridders in om het eiland tegen binnenvallende barbaren te beschermen en hun steden tot metropolen uitbouwen. Het is ook mogelijk om Steden en Ridders met De Kolonisten van Catan Uitbreiding De Zeevaarders te combineren.

Voor de jonge ouders

Ben je een spelliefhebber met jonge kinderen? Dan is dit een unieke kans om jouw kids met een junioreditie van bijvoorbeeld Kolonisten van Catan Junior – Kinderspel (vanaf 6 jaar) of 30 Seconds Junior – Bordspel (vanaf 7 jaar) kennis te laten maken. De junioredities zijn ideaal voor kinderen als opstapje naar het basisspel. En nog leuk voor de ouders ook! Sommige vereenvoudigde versies van de basisspellen zijn zelfs al geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

999 Games uitbreidingen
+
+
+
+
+
+

Catan voor de kleintjes
In deze piratenvariant van Kolonisten van Catan Junior – Kinderspel (vanaf 6 jaar) ben je een piraat die probeert het eiland te veroveren. Hoe? Nou, door daar forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig die je met dobbelsteenworpen kunt verdienen. Als je niet de goede grondstoffen hebt, kun je ruilen met andere spelers, havens, de bank en op de markt. De spookpiraat kan echter grondig roet in het eten gooien. Gelukkig kun je regelmatig de hulp van Coco, de papegaai, inroepen!

Feestjes en partijen met 30 Seconds junior
30 Seconds Junior – Bordspel (vanaf 7 jaar) is de speciale kindereditie van dit spectaculaire partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Eén van je teamleden probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Raad jij het binnen de tijd?

Handige, compacte reisedities

Vakantie: hét moment voor een gezellige spellenavond met familie of vrienden. Wil je ook het liefst zo veel mogelijk spellen meenemen op vakantie? Maar heb je altijd te weinig ruimte in je koffer? Daarvoor zijn er natuurlijk de reisedities. Je favoriete spellen in een compactere uitgave.

Qwirkle op reis!
Hét bekende familiespel om overal mee naartoe te nemen. Qwirkle Reiseditie kan met deze reiseditie echt overal gespeeld worden. Door de handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels is het spel nu zelfs ideaal voor op skivakantie. De spelers vormen steeds series symbolen om de meeste punten te scoren.

Camel Up Cards voor de hele familie
De stapelgekke kamelenrace is er nu ook als compact kaartspel. Hoe Camel Up Kaartspel werkt? Vijf kamelen rennen over een parcours en proberen etappes of zelfs de hele race te winnen. Maar kamelen blijken vindingrijke dieren. Komen ze een soortgenoot tegen, dan springen ze er gewoon bovenop, zodat ze worden meegedragen. Manipuleer de race en zet je geld in op de juiste kamelen! Vlot race- en gokspel voor de hele familie.

Maak de feestdagen compleet!

We moeten er toch aan geloven, de koude en donkere dagen komen steeds dichterbij. Maar dat betekent ook dat de feestdagen eraan komen! En wat is er dan gezelliger dan samen een goed spel spelen? Familiespellen zijn hoogst favoriet tijdens de feestdagen, want het brengt mensen samen. Grijp je kans nu alvast met deze speciale actie en bestel je spellen heel eenvoudig online. Het enige dat nu nog rest, is… je familieleden uitdagen!

 

Deze actie is verlopen.

50% korting op 999 Games uitbreidingen


Wat is jouw favoriete spel van 999 Games?