Naar boven

5 zomerse musthaves

| Geschatte leestijd: 1 minuut

We willen niet echt zeuren over het weer, maar een tikkeltje meer zomer kan geen kwaad. Omdat we nog altijd geloven in een aantal zonovergoten maanden hebben we de ultieme zomer musthaves alvast uit de kast getrokken. Met deze fraaie artikelen moet de zon toch vanzelf tevoorschijn komen?

 • 5/5
  Snel een ijsje maken

  Zoku Quick Pop ijsmaker

  Lees meer
  Binnen 10 minuten een ijsje maken. Dat kan met de Zoku Quick Pop ijsmaker. Waterijsjes, ijsjes met yoghurt, je hebt het zo gefixed. De Zoku leg je vóór gebruik 24 uur in de vriezer. Daarna kun je er één ijsje per keer in maken die dan binnen 10 minuten klaar is. In totaal kun je 3 keer één ijsje maken voordat de mal weer de vriezer in moet.
 • 4/5
  Geen zomer zonder barbecue

  LotusGrill Rookvrije Houtskool Barbecue

  Lees meer
  Deze compacte barbecue komt overal van pas. Als het zonnetje dreigt door te breken is het tijd om de LotusGrill uit de draagtas te halen. Binnen 3 minuten heb je je eerste stukje vlees of vis op de grill liggen. Het mooie van deze barbecue is dat er geen rook uit komt. Door een ingenieus stukje techniek ben je je buren niet tot last met je houtskoolvuur.
 • 3/5
  Niets vervelender dan lauwe drankjes

  WMF Koeler

  Lees meer
  Je witte wijn of prosecco wil je natuurlijk ijskoud drinken op een zomerse dag. Een wijnkoeler is dan onmisbaar. En zeker deze fraaie, blauwe koeler van WMF. Naast het lekker koud houden van je drankje, misstaat deze koeler niet op je zomerse terrastafel. Laat het kwik nu maar richting de 30 graden Celsius gaan.
 • 2/5
  Altijd ijsklontjes bij de hand

  Lékué Ice Box

  Lees meer
  Dan is daar eindelijk het moment dat het begint te lijken op de zomer en dan zijn je ijsklontjes op. Daar gaat je plan om met een verfrissend drankje in de zon te gaan zitten. Met de Lékué Ice Box is dat probleem niet helemaal opgelost, maar de kans is aanzienlijk kleiner dat je zonder ijsklontjes komt te zitten. Giet water in deze box, zet ‘m in de vriezer en binnen mum van tijd heb je 132 ijsblokjes.
 • 1/5
  Een stijlvol, verkoelend windje

  Dyson Ventilator

  Lees meer
  Mooier vind je ze niet. Deze ventilator van Dyson is een lust voor het oog en houdt je hoofd nog koel ook. Dyson heeft de bladen weggelaten en heeft gekozen voor een ring waar lucht doorheen geblazen wordt. Naast dat dit de ventilator een uniek uiterlijk geeft, is het ook nog eens heel veilig en hygiënisch. Geen kans meer dat je met je vingers een tik krijgt van de bladen en door het open karakter maak je ‘m makkelijk schoon. Hier willen we de hele dag wel gekoeld door worden.

Reageer hier en praat mee!