Naar boven

5 onmisbare telefoonaccessoires van Belkin voor de wintersport

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Een telefoontje: ‘Hee, wacht maar beneden! Ik ben onderuit gegaan in die zwarte bocht.’ Of een groepsappje: ‘Bonjourtjes! Waar gaan we straks après-skiën?’ Je kent het wel. Ironisch, maar tijdens onze vakanties gebruiken we onze mobieltjes nog vaker dan thuis. Veel je telefoon gebruiken, maar geen gedoe? Dat kan dankzij deze 5 onmisbare smartphone-accessoires van Belkin voor een comfortabelere én veiligere wintersportvakantie. En... win één van vijf vette SnowWorld-arrangementen!

1. Voorkom mobiele projectielen met de autohouder

Of je nu in de Alpen op wintersport gaat of in Sauerland, je wilt er zo snel mogelijk komen. Dat betekent files en wegwerkzaamheden omzeilen, uitkijken voor flitspalen en onderweg ergens een broodje scoren. En waar vind je de benodigde info voor al die zaken? Juist, op je smartphone. Neem niet langer genoegen met een mobieltje dat in iedere bocht over het dashboard vliegt, maar geef jouw telefoon de prominente plek die het verdient: in deze telefoonhouder voor in het ventilatierooster van je auto van Belkin.

De bevestigingsarmen zijn verstelbaar, dus is ‘ie geschikt voor de meeste telefoons. Omdat je hem 180 graden kunt draaien, switch je gemakkelijk tussen apps waarbij je je telefoon liever verticaal of horizontaal houdt. En dankzij het kabelklemmetje slingert je telefoonkabel niet rond. Wel zo veilig!

Bekijk de Belkin-telefoonhouder

2. Road Rockstar autolader: opgeladen op je bestemming aankomen 

Naar dat skigebied rijden vréét batterijen. We hebben het niet over de accu van je Tesla of Nissan Leaf, maar de gadgets die je aan boord meeneemt. Je smartphone om te navigeren, een mobieltje voor de bijrijder en tablets met tekenfilms voor de bankzitters. Als die apparaten er de brui aan geven, wordt de rit ineens wel erg lang. De Road Rockstar, een oplader met maar liefst 4 USB-poorten en een kabel van 1,8 meter, is je redding. Daarmee hou je het batterijpercentage van alle apparaten – en het humeur van hun gebruikers – op 100%.

Bekijk de Road Rockstar-autolader

3. DuraTek kabels: altijd goed verbonden 

Je kent het gevleugelde 21e eeuwse gezegde vast wel: ‘Kwijt, gestolen of kapot: zonder oplader of oplaadkabel zitten is altijd rot.’ USB-C, Micro-USB, Apple Lightning: het is lastig dat niet elke kabel op elk device past. Een iPhone Lightning naar USB A-kabel of USB-C naar USB-A-kabel helpt je uit de brand, want de meeste autoladers en adapters voor in het stopcontact hebben een USB-A-ingang.

De DuraTek-kabels van Belkin zijn gemaakt van ijzersterke vezels en naar de specificaties van fabrikanten als Apple, Samsung, LG, Huawei, Nokia en Sony. Met andere woorden: deze beresterke en super(brand)veilige kabels houden het met gemak meerdere winters uit. Sterk, sterker, sterker nog:  je krijgt er maar liefst 5 jaar garantie op!

Bekijk alle Belkin DuraTek-kabels

4. Powerbanks: off-piste maar niet offline

Op een verlaten berghelling zonder batterijen komen te zitten is niet alleen onprettig – want geen foto’s of Facebook – maar ook ronduit gevaarlijk. Hoe zorg je echter voor extra power als je urenlang bij je oplader weg bent? Dankzij een powerbank van Belkin. De betaalbare Pocket Power is van broekzakformaat en licht van gewicht, dus steek je ‘m zo in je skibroek. Hij is verkrijgbaar in zwart, zilver of rosé goud en biedt 5.000 mAh aan capaciteit. Daarmee kun je jouw smartphone zo’n anderhalve keer opladen.

Bekijk de Belkin Pocket Power-powerbank

5. Family Rockstar: 1 stopcontact, 4 gadgets

Met de hele familie smartphones, tablets, drones en powerbanks opladen? Dat vraagt om problemen. Want vaak is er maar één stopcontact voorhanden, bijvoorbeeld op het vliegveld of in de hotellobby. De oplossing? De Family Rockstar, een laadstation met 4 USB-poorten. Je plugt hem in het stopcontact en vervolgens kun je er 4 apparaten tegelijkertijd mee opladen. Dankzij z’n snoer van 3 meter hoeven jullie gelukkig niet met z’n vieren óp het stopcontact te gaan zitten.

Bekijk de Family Rockstar van Belkin

Zo zie je maar: met dank aan Belkin komen jij én je telefoon weer helemaal opgeladen terug van vakantie!

Winactie!

Belkin, de fabrikant van al deze handige snufjes, heeft in goed overleg met de Kerstman een aantal leuke cadeaus klaargelegd. Gewoon, om de winter te vieren. We geven maar liefst 5x een winterwonderlijk leuke prijs weg: een ski- en fondue-arrangement voor 4 personen bij SnowWorld! Wat je ervoor moet doen? Alleen maar een mailtje sturen naar weblog@bol.com met in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Belkin’. Deze winactie loopt tot en met 14 januari 2018. Succes!

Sfeer fondue

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo snel mogelijk opsturen. De voorwaarden van deze winactie vind je hier en meer informatie over de prijzen lees je hier.

Ga naar de Belkin-shop op bol.com

Welke telefoonaccessoires gaan er met jou mee op wintersport?