Naar boven

Op naar een half miljoen Facebook-fans

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Wauw, wat een dag! Vandaag hebben we de mijlpaal van 300.000 Facebook-fans bereikt, een heuglijk feit waar we natuurlijk megablij mee zijn. Om dit samen met jullie te vieren, geven we een aantal mooie en gezonde prijzen weg. Wat deze prijzen zijn, lees je verderop. Ondertussen feesten we vrolijk verder.

Prijzen en luisteren

300.000 Facebook-fans verzamel je niet zomaar. Daar moet je iets voor doen. En dat hebben we gedaan door jullie elke dag te informeren over ons enorme productassortiment, door jullie regelmatig te verrassen met leuke prijzen en, niet onbelangrijk, door naar jullie te luisteren. Wat houdt jullie bezig en wat kunnen wij beter doen om nog een betere winkel te worden? Dat is belangrijk voor ons en dat nemen we mee als we bijvoorbeeld onze winkel uitbreiden of als we iets aan onze site willen verbeteren.

Vlamingen

Dat Facebook een mooi middel is om met jullie te communiceren is ons inmiddels allang duidelijk. Op 1 januari van 2012 hadden we slechts 25.292 Facebook-fans. In iets meer dan anderhalf jaar zijn daar dus 275.000 fans bijgekomen. En niet alleen uit Nederland. Sinds we actiever zijn in België zien we een enorme explosie aan Vlamingen die op Facebook fan van ons worden. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn.

Gezonde prijzen

Wij vieren feest! Natuurlijk doen we dat niet alleen, maar graag samen met jou. Om deze reden hebben we een aantal gezonde prijzen geregeld, speciaal voor jou. We hebben de volgende prijzen in petto:

OralB

Oral-B Vitality Dual Clean (7x)

Dit handige apparaat gebruikt geavanceerde reinigingstechnologie om elke tand te omsluiten en verwijdert plak voor een schoon gevoel en gezond tandvlees. Doordat de Oral-B Vitality Dual Clean meer aanslag kan verwijderden dan een gewone handtandenborstel wordt het gebit op natuurlijke wijzer witter.

Oral-B Vitality Sensitive (10x)

Een zichtbaar gezonde mond voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. De Oral-B Vitality Sensitive combineert alle geweldige eigenschappen van de Vitality Dual Clean met een zachtere borstelkop, speciaal voor gevoelige tanden en tandvlees.

Oral-B Mickey Mouse Kids (12x)

Een eenvoudig te gebruiken oplaadbare elektrische tandenborstel voor kinderen vanaf 3 jaar. De Oral-B Mickey Mouse Kids zorgt voor dagelijkse effectieve plakverwijdering en is voorzien van een muziektimer: 16 verschillende melodietjes die je kind motiveren om lekker door te poetsen.

Hoe win ik zo’n prijs?

Simpel, namelijk door een e-mail te sturen naar weblog@bol.com. Zet in de onderwerpregel van je e-mail de tekst ‘Winactie 300.000 Facebook-fans’ en laat meteen even weten welk prijs je wilt winnen. Je kunt kiezen uit de Vitality Dual Clean, de Vitality Sensitive en de Mickey Mouse Kids elektrische tandenborstel. Van de eerste verloten we er 7, van de tweede 10 en van de laatstgenoemde 12. Dus, kies een tandenborstel, stuur je e-mail en duim voor jezelf. Winnaars krijgen na afloop van deze winactie bericht van bol.com. Let op: deze actie duurt tot en met vrijdag 16 augustus, dus zorg ervoor dat je voor die tijd hebt meegedaan.

Mis nooit meer iets

We hebben zoveel leuke acties en aanbiedingen, die delen we graag met jou! Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en we sturen alles lekker makkelijk, rechtstreeks naar jouw e-mailbox. Enne, stopzetten kan altijd.


Reageer hier en praat mee!