Naar boven

2e paasdag? Met een tv-serie op de bank

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Het weer blijft nog even guur tijdens de paasdagen. Een tripje naar een meubelboulevard op 2e paasdag wordt een Siberische onderneming. Beter is het om je thuis op de bank te nestelen met een tv-serie die je nog niet kent. Bij bol.com koop je er nu 2 voor 30 euro. En als je ze nu bestelt, heb je ze morgen in huis.


 • 1/3
  Een bloederig geheel

  Dexter seizoen 1 t/m 6

  Lees meer
  Verstop die paaseieren maar extra goed, zodat je kinderen geen glimp op kunnen vangen van Dexter. Seizoen 1 t/m 6 van deze serie over het leven van forensisch onderzoeker Dexter Morgan zijn nou niet bepaald voor kinderogen bestemd. Als bloedspatpatroononderzoeker (goed Scrabble-woord) en seriemoordenaar vloeit het bloed rijkelijk. Inmiddels zijn er 7 seizoen verschenen, maar zijn de eerste 6 seizoen nu extra voordelig te koop bij bol.com.
 • 2/3
  Eén van de mooiste series van dit moment

  Downtown Abbey seizoen 1 & 2

  Lees meer
  Van een andere orde is Downtown Abbey. Is Dexter je toch iets te heftig op 2e paasdag, dan is dit kostuumdrama uit Engeland misschien meer jou ding. In Engeland en Amerika keken miljoenen mensen naar deze serie over de aristocratische familie Crawley. Het is zelfs de meest bekeken serie van de afgelopen 10 jaar. Heb je deze prachtige serie op televisie gemist, dan is het nu tijd om in te halen. Seizoen 1 & 2 zitten in de ‘2 voor 30 euro’ actie van bol.com.
 • 3/3
  Stort je in de bizarre wereld van LA

  Californication seizoen 1 t/m 5

  Lees meer
  Wil je wat meer lachen op 2e paasdag? Haal dan een aantal seizoen van Californication in huis. Centraal staat de seksverslaafde, uitgebluste schrijver Hank Moody die met zijn, zeg maar gerust, asociale gedrag toch de hoofden van veel vrouwen op hol kan brengen. Samen met hem in de bizarre wereld van Los Angeles duiken is bepaald geen straf op 2e paasdag. Met seizoen 1 t/m 5 nu extra voordelig geprijsd, ben je wel een paar uur zoet.


Reageer hier en praat mee!