Naar boven

Yiehoe! 250.000 Facebook-fans!

| Geschatte leestijd: 3 minuten

Wow, wat een dag! Op deze koude dag krijgen we het er gewoon warm van. We hebben vanmiddag de mijlpaal van 250.000 Facebook-fans bereikt. De fans die ons al een tijdje volgen weten wat dit betekent. We geven weer mooie prijzen weg. Niet één, maar elke dag eentje. Een week lang.

Een stukje geschiedenis

250.000 Facebook-fans verzamel je niet zomaar. Daar moet je iets voor doen. En dat hebben we gedaan. Hoe? Door jullie elke dag te informeren over ons enorme productassortiment, door jullie regelmatig te verrassen met leuke prijzen en, niet onbelangrijk, door naar jullie te luisteren. Wat houdt jullie bezig en wat kunnen wij beter doen om nog een betere winkel te worden? Dat is belangrijk voor ons en dat nemen we mee als we bijvoorbeeld onze winkel weer gaan uitbreiden of als we iets aan onze site gaan verbeteren.

Dat Facebook een mooi middel is om met jullie te communiceren is ons inmiddels allang duidelijk. Op 1 januari van 2012 hadden we slechts 25.292 Facebook-fans. In iets meer dan een jaar zijn daar dus bij 225.000 fans bijgekomen. En niet alleen uit Nederland. Sinds we actiever zijn in België zien we een enorme explosie aan Vlamingen die op Facebook fan van ons worden. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn.

Win elke dag een prijs!

En nu kunnen we onszelf wel heel hard op de borst kloppen met het behaalde resultaat, maar eigenlijk zijn jullie het die op die befaamde ‘Vind-ik-leuk-knop’ klikken. En dat wordt beloond. Daarom verloten we nu dagelijks een prijs op dit weblog. Een hele week lang. Was je nog geen Facebook-fan? Dan zou ik dat maar worden. Want daar laten we je elke dag weten wanneer de nieuwe prijs online staat.

Dagprijs 1: een WMF-bestekset

We trappen af met wel een hele chique prijs: een 89-delige(!) bestekset van WMF t.w.v. € 719,-. Gemaakt van gepolijst rvs en een lust voor het oog. Daar kun je een hele mooie feesttafel mee dekken.

 • Doe mee en win!

  Win een 98-delige bestekset van WMF

  Mail voor 3 april naar weblog@bol.com met als subject ‘Bestekset’ om kans te maken op deze prijs.

 

Dagprijs 2: 3x een Sony MDR-1RB – Over-ear koptelefoon

Ook op de 2e dag hebben we weer een mooie prijs beschikbaar. Of zeg maar gerust 3 prijzen. Want we geven 3 keer de Sony MDR-1RB – Over-ear koptelefoon t.w.v. € 229,- weg. Deze koptelefoon stuurt de muziek naar waar het naartoe hoort te gaan: naar het oor. Diepe bassen zorgen voor een geweldige muziekervaring en daarnaast zit deze koptelefoon ook nog eens heel comfortabel. Bellen kan ook, want in de inline afstandsbediening zit ook een microfoon die perfect werkt met bijvoorbeeld je iPhone of iPad.
Bekijk alle Sony koptelefoons

 • Doe mee en win!

  Win een koptelefoon van Sony

  Mail voor 3 april naar weblog@bol.com met als subject ‘koptelefoon’ om kans te maken op deze prijs.

 

Dagprijs 3: een enorm muziekpakket

Voor dag 3 hebben we een gevarieerd muziekpakket samengesteld met o.a. gesigneerde cd’s van Jan Smit en Frank Boeijen. Maar ook bijvoorbeeld American Soul van Mick Hucknall, de soundtrack van The Twilight Saga, Breaking Down part 2, Dos! van Green Day en als klapper 4 onderzetters van Passenger. Het pakket bestaat uit 22 onderdelen. Voor de echte muziekliefhebber een geweldige prijs.

 • Doe mee en win!

  Win een muziekpakket

  Mail voor 3 april naar weblog@bol.com met als subject ‘muziekpakket’ om kans te maken op deze prijs.

 

Dagprijs 4: een snelkookpan van Fissler

Kookliefhebbers opgelet! Op de 4e dag van ons prijzenfestival geven we de Fissler Vitavit Premium – Snelkookpan t.w.v. € 199,- weg. Snelkoken wordt heel eenvoudig. Dit nieuwe model biedt exclusieve extra functies zoals het veiligheidshandvat, instelbare stoomafvoer en een maatverdeling. Meest vernuftige is misschien nog wel de innovatieve stoomkookfunctie. Het werkt zonder druk en geeft je de mogelijkheid om tijdens het koken in de pan te roeren of kruiden toe te voegen.

 • Doe mee en win!

  Win de Fissler snelkookpan

  Mail voor 3 april naar weblog@bol.com met als subject ‘snelkookpan’ om kans te maken op deze prijs.

 

Dagprijs 5: een Philips Senseo Sarista koffiezetapparaat

We gaven ‘m al eens eerder weg bij het bereiken van de 100.000 fans: het Philips Senseo Sarista koffiezetapparaat. Je draait de houder met koffiebonen op het apparaat en je geniet van koffie van versgemalen bonen. Heerlijk.

 • Doe mee en win!

  Win de Philips Senseo Sarista koffiezetapparaat

  Mail voor 3 april naar weblog@bol.com met als subject ‘sarista’ om kans te maken op deze prijs.

 

Dagprijs 6: Harry Potter Wizard’s Collection

Voor alle Harry Potter-fans wordt het niet mooier dan dit. We geven vandaag de Wizard’s Collection weg. Dat zijn de eerste 7 Harry Potter-films op Blu-ray en dvd. Allemaal verpakt in een fraaie box en het heeft een waarde van rond de 300 euro. Wie wil dat nou niet winnen? Dus stuur ons een mailtje en wie weet wordt deze box de jouwe.

 • Doe mee en win!

  Win de Harry Potter Wizard’s Collection

  Mail voor 3 april naar weblog@bol.com met als subject ‘potter’ om kans te maken op deze prijs.

 

Dagprijs 7: Smoby Friends glijbaan + speelhuis

We sluiten ons prijzenfestival af met een droom voor kinderen. De Smoby Friends glijbaan en het Smoby Friends speelhuisje zijn goed voor urenlang speelplezier in de tuin. Deze prijs met een totale waarde van 440 euro zou een perfecte start van je lente zijn. Reageer dus snel om te winnen.

 • Doe mee en win!

  Win de Smoby Friends glijbaan en het speelhuisje

  Mail voor 3 april naar weblog@bol.com met als subject ‘smoby’ om kans te maken op deze prijs.

 


Reageer hier en praat mee!