Naar boven

150.000 Facebook-fans

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Terwijl wij op één oor lagen schoot het aantal Facebook-fans van bol.com voorbij het 150.000-punt. Paniek alom, want dat gaat sneller dan we dachten. Omdat we elke mijlpaal met jullie willen vieren moesten we snel op tijd naar een prijs. Die hebben we gevonden: 5 Philips wake-up lights.

Feestdagen


Er zijn weinig bedrijfspagina’s op Facebook die sneller groeien dan die van bol.com. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. In een jaar is Facebook uitgegroeid tot een belangrijk communicatiekanaal. Niet alleen kunnen we jullie op deze manier voorzien van de leukste tips, maar ook kunnen we polsen wat jullie van onze winkel vinden en waar we nog beter ons best moeten doen om de beste winkel van Nederland en België te worden.


De komende tijd zullen we jullie door de feestdagenperiode loodsen. Met voordeelacties, cadeautips en nieuws over de nieuwste artikelen staan we jullie bij in de dagen voor sinterklaas en kerst. Ben je nog geen Facebook-fan? Word dat snel op onze Facebook-pagina.

Win een Philips HF3520 – Wake-up light


Wil jij een Philips Wake-up light winnen? Vul dan voor dinsdag 27 november hieronder je gegevens in. En van de winnaars horen we graag hoe het wakker worden met de Wake-up light bevalt.

Doe mee en win!
Philips HF3550 - Wake-up light
Vul je gegevens in, deel dit bericht op Facebook en maak kans op één van de Philips Wake-up lights.
Ik doe mee
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie.
Ga verder
Je bent er bijna!
Voor het geval dat je wint, vragen we je ook je adresgegevens.
Verzenden
Bedankt voor je deelname!
Helaas
Er is iets mis gegaan. Je kunt maar één keer deelnemen aan een actie.

 


Reageer hier en praat mee!