Naar boven

125.000 Facebook-fans

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Kukeleku....wakker worden! Bol.com heeft de mijlpaal van 125.000 Facebook-fans bereikt en daarom verloten we 3 Philips Wake-up lights. Nu zijn de ochtenden dankzij de wintertijd nog licht, maar over een aantal weken is het stikdonker. Word dan maar eens wakker. Dan komt zo’n Wake-up light goed van pas.

25.000 in een maand


Nog geen maand geleden begroetten wij de 100.000e Facebook-fan en nu zijn dat er alweer 25.000 meer. Dat zijn er zo’n 1.000 per dag. Dat levert ons op de lijst van Nederlandse Facebook-pagina’s met de meeste fans een plekje op tussen Feyenoord en De Efteling. De nummer 1 is nog ver weg. Een andere voetbalclub, Ajax, voert de ranglijst aan met ruim 570.000 fans. We hebben nog een lange weg te gaan dus. Voorlopig zijn we ontzettend trots op de 125.000 Facebook-fans die we hebben. We blijven ons best doen om juist die fans te behouden. We blijven op onze Facebook-pagina tips geven (hebben jullie Spin & Win al gecheckt?), jullie vragen beantwoorden en zo nu en dan een waanzinnige prijs weggeven.

En als we het toch over prijzen weggeven hebben. 125.000 fans kan niet zonder prijs voorbij gaan. We verloten dit keer 3x een Philips HF3550 – Wake-up light t.w.v. € 179,99. Dit model van de populaire Wake-up light bedien je met je iPhone. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf welke muziek op je iPhone wilt horen als de Wake-up light de perfecte zonsopgang simuleert. Zo word je straks op de donkere ochtenden die gaan komen op natuurlijke wijze uitgerust wakker met je favoriete muziek.

Win een Philips HF3550 – Wake-up light


Wil jij een Philips Wake-up light winnen? Vul dan voor vrijdag 9 november hieronder je gegevens in. En van de winnaars horen we graag hoe het wakker worden met de Wake-up light bevalt.


 


Reageer hier en praat mee!