• header2

Win Lee Child's boek Voltreffer met Jack Reacher

Maandag 24 december 2012 | Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut Win Lee Child's boek Voltreffer met Jack Reacher

Jack Reacher draait vanaf woensdag in de Nederlandse bioscopen maar wist je dit de boeken, geschreven door Lee Child, minstens net zo spannend zijn? Wij geven er 3 weg inclusief kaarten voor film!

Vervelende tegenstander

Jack Reacher is een ex-militair met diverse onderscheidingen op zak. Het is een man met wie je geen ruzie wil hebben. Althans, zo denken wij erover. Schijnbaar zijn er toch mensen die een appeltje te schillen hebben met Jack Reacher. Er wordt namelijk een ernstig misdrijf bij hem in de schoenen geschoven en daar is hij alles behalve blij mee.

Hij komt polshoogte nemen in het stadje waar het misdrijf heeft plaatsgevonden en raakt al snel verwikkeld in een kat- en muisspel waar een normaal mens geen schijn van kans zou hebben. Jack Reacher is echter getrained sneller te denken en te handelen dan anderen, en dat maakt hem een gevaarlijke tegenstander…

Geinteresseerd in de afloop van dit verhaal? Dan kun je 3 dingen doen. Of je koopt het boek, of je kijkt de film, of je vult hieronder je gegevens in zodat je kans maakt op én het boek én kaartjes voor de film. Wij hebben wel een vermoeden welke keus je gaat maken.

Winnen!

  • Doe mee en win!

    Vul je gegevens in en maak kans op 1 van de 3 boeken inclusief bioscoopkaarten voor de film Jack Reacher.

  • Je bent er bijna!

    Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie

  • Bedankt!

    Bedankt voor je deelname. Houd je mailbox in de gaten en wie weet ontvang jij die mooie prijs!

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.