• header2

Win een meet & greet met David Baldacci

Vrijdag 5 april 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut

Volgende week donderdag 11 april om 11:30 komt bestseller auteur David Baldacci (Richmond, Virginia 1960) voor een exclusief interview naar bol.com in Utrecht en jij kunt daarbij zijn! Lees snel wat je hiervoor moet doen.

Baldacci is één van ’s werelds bekendste thrillerschrijvers. Van zijn boeken zijn al meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht. Zijn nieuwste boek De aanslag verschijnt op 22 april als ebook en 23 april op papier.

Stuur je vraag in

Volgende week donderdag 11 april komt David Baldacci naar bol.com voor een exclusief interview. Jij krijgt de kans om daarbij te zijn! Bedenk jij een van drie meest creatieve, diepgravende, vindingrijke, verrassende en/of spannende vragen? Dan krijg jij woensdag 10 april voor 15:00 een uitnodiging om de volgende dag Baldacci persoonlijk te ontmoeten en je ingezonden vraag aan hem voor te leggen. Daarnaast verloten we nog 3 Baldacci Branded Sony Reader Covers en 3 gesigneerde ebooks (deze sturen/mailen we je na afloop toe) voor de beste vragen die in een interview aan hem zullen worden voorgelegd.

Hoe doe je mee?

Leef je uit en stuur ons jouw originele vraag, dan maak je kans op een handdruk van deze grootmeester van suspense en zul je hem in levende lijve horen voorlezen uit zijn nieuwste boek. Via Twitter (#vraagbaldacci) kun je uiterlijk tot woensdag 10 april 12:00 jouw vraag stellen en kans maken op een ontmoeting die je niet snel zult vergeten.

Lees het interview

Op 12 april 2013 ontvingen wij bij bol.com bezoek van David Baldacci. Behalve een interview en een voorleessessie, liet hij zien dat hij in is voor innovatieve ideeën. In dit geval, het signeren van een ebook. Het resultaat van het interview dat we afnamen, is hier te lezen.

David Baldacci

Baldacci studeerde eerst Engels en geschiedenis aan de Virginia Commonwealth University, waar hij cum laude afstudeerde (1982). Hierna deed hij een rechtenstudie (afgestudeerd in 1986). Tijdens deze periode begon hij met schrijven. Na zijn studies was hij gedurende negen jaar werkzaam als bedrijfsjurist en advocaat in Washington D.C.. In 1996 debuteerde Baldacci met Het recht van de macht. Vanaf dat moment wijdde hij zich geheel aan het schrijven.

Voor het gehele oeuvre van David Baldacci kun je natuurlijk bij bol.com terecht. Klik hier voor het overzicht

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.