• header2

Vrouw op de apenrots

Zondag 13 januari 2013 | Geschatte leestijd: Minder dan een minuut

Carolina Pruis werkte jarenlang als manager in een mannenwereld. Haar ervaringen met, visie op en ideeën over typisch mannelijke en typisch vrouwelijke eigenschappen, en hoe deze te gebruiken in je carrière, staan gebundeld in ‘Vrouw op de apenrots’.

Vrouw in een mannenwereld

Carolina Pruis werkte jarenlang als manager in een mannenwereld. Haar ervaringen met, visie op en ideeën over typisch mannelijke en typisch vrouwelijke eigenschappen, en hoe deze te gebruiken in je carrière, staan gebundeld in Vrouw op de apenrots. In het boek geeft Pruis op persoonlijke en snel geschreven manier 61 lessen prijs, die volgens haar helpen om je als vrouwelijke manager te redden op de werkvloer. Al zijn ze ook toe te passen in het dagelijks leven, zoals bijvoorbeeld de les ‘Blijf altijd trouw aan jezelf’.

Doordat Pruis het boek beschrijft aan de hand van haar eigen ervaringen en ze er een vlotte schrijfstijl op nahoudt, leest het boek als een trein. Op de eerste plaats spreekt ze daarmee haar doelgroep aan: ambitieuze vrouwelijke managers. Maar ook voor diegenen die geen hoge positie binnen een bedrijf ambiëren, is Vrouw op de apenrots boeiend leesvoer. Omdat het gaat over mensen; mannen en vrouwen, en hun gedrag in groepen met hiërarchische verhoudingen. Zo valt er voor iedereen wel iets uit het boek te halen.

Over de auteur

Carolina Pruis klimt binnen Sanoma Uitgevers op van business controller tot directeur. In 1999 neemt Management Team haar op in de top 25 zakendiva’s. Net op dat moment gooit Pruis het roer om. Ze neemt een sabattical, gaat op reis, verbreekt haar huwelijk en start haar eigen onderneming.

Actie!

Bestel dit boek nu met extra korting!

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.