• header2

Voor een prikkie... muziekklassiekers

Vrijdag 4 januari 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut Voor een prikkie... muziekklassiekers

Januari is traditioneel de tijd van uitverkoop. Winkels bieden hun ‘oude’ artikelen aan tegen stuntprijzen om plaats te maken voor nieuwe spullen. Bij bol.com is dat niet anders. Daar is het nu tijd om koopjes te scoren. Wij vonden een aantal klassiekers op cd die niet mogen ontbreken in onze collectie.

 • #5

  Strangeland - Keane

  2012

  Misschien nu nog geen klassieker, maar voor € 7,99 voeg je één van de betere cd’s van het afgelopen jaar toe aan je collectie. Na een meer elektronisch uitstapje met Pefect Symmetry is Keane weer terug bij waar het op Hopes And Fears en Under The Iron Sea zo goed in was: het maken van sterke popliedjes met de piano in de hoofdrol. Strangeland stond een aantal weken op 1 en mag niet ontbreken in je collectie.
 • #4

  Graceland - Paul Simon

  1986

  25 jaar na het verschijnen van het legendarische album Graceland van Paul Simon werd het vorig jaar opnieuw uitgebracht in een speciale Anniversary Edition. Paul Simon omarmde Afrikaanse artiesten en maakte samen met hen een tijdloos album. Naast het hele album vind je op deze speciale editie extra opnamen en een dvd over de totstandkoming van dit album. Op deze uitgave bespaar je in de opruiming ruim 40%.
 • #3

  Arrival - ABBA

  1976

  Een pop-klassieker is Arrival van ABBA zeker. Het verscheen in 1976 en was het 4e studioalbum van de Zweedse hitmachine. Dancing Queen is het meest opvallende nummer, maar Knowin Me, Knowing You en Money, Money, Money kunnen we ook massaal meezingen. Dit album kost nu maar € 6,99.
 • #2

  Ten - Pearl Jam

  1991

  Ten van Pearl Jam was niet zomaar een album. Samen met Nevermind van Nirvana stond dit album symbool voor de grunge-muziek in de jaren ’90. Ten is nog steeds enorm populair. Het staat al jaren op 1 in de Hemelse Honderd-lijst van 3FM en lezers van muziekblad OOR kozen het in de top 3 van beste albums aller tijden. Kopen dus. Voor € 6,99 hoort het bij jouw collectie.
 • #1

  Whitney Houston - Whitney Houston

  1985

  Op 11 februari van vorig jaar overleed één van de beste zangeressen van haar generatie op veel te jonge leeftijd. We hebben het natuurlijk over Whitney Houston. De vrouw die ons in de jaren ’80 en ’90 kippenvel bezorgde met haar prachtige stemgeluid. Haar debuut-album Whitney Houston met daarop nummers als All At Once en Greatest Love Of All hoort thuis in je popverzameling. Voor € 6,99 heb je een mooie herinnering aan deze legendarische zangeres.

Kortingen tot 50%

Meer cd’s die je misschien altijd had willen hebben vind je nu in onze opruiming.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.