• header2

Vincent Chase gaat de bioscoop in

Vrijdag 1 februari 2013 | Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut Vincent Chase gaat de bioscoop in

Goed nieuws voor alle Entourage-fans die uit pure noodzaak nog maar een keer alle seizoenen aan het bekijken zijn. Na acht succesvolle tv-seizoenen van de Amerikaanse HBO-serie zal de reeks vervolgd worden met een bioscoopfilm.

Een goed feestje

De opkomende filmster Vincent Chase (Adrian Grenier) gaat met zijn drie beste vrienden verder met het bezoeken van heftige feesten en het op poten zetten van een flitsende filmcarrière. Dit keer niet op tv, maar in de bioscoop. En dat belooft een goed feestje te worden.

De film gaat zes maanden na het eind van de laatste serie verder. Even een geheugenopfrisser: Ari Gold, de agent van Vincent, was zojuist voor een grote filmstudio aan de slag gegaan. Het kan niet anders of Vincents carrière moet daar voordeel van gaan ondervinden. Gaat de ‘mooie jongen’ met de gepolijste glimlach dan eindelijk echt meetellen als acteur? De releasedatum is nog niet geprikt, dus het antwoord op deze vraag laat nog even op zich wachten.

Het is in ieder geval wel zeker dat de hoofdpersonen Vincent, Eric, Johnny en Turtle weer in de meest bizarre en hilarische situaties terecht gaan komen. Hoe grappig de heren ook mogen zijn, de show zal – net als in de serie – worden gestolen door Ari Gold (Jeremy Piven). Hard, cynisch, scherp en altijd goed voor een paar steengoede uitspraken.

 

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.