• header2

Vanaf morgen in de bioscoop: Alles is Familie

Woensdag 21 november 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut Vanaf morgen in de bioscoop: Alles is Familie

Na het succes van Alles is Liefde een aantal jaar geleden was het wachten tot er een vervolg gemaakt zou worden. Vanaf morgen is het zover en draait Alles is Familie in de bioscoop. Iedederen denkt dat het een vervolg is, maar eigenlijk heeft het niet zoveel te maken met zijn succesvolle voorganger.

Vervolg is eigenlijk een nieuwe film

Bijna anderhalf jaar geleden werd aangekondigd dat de succesvolle film Alles is Liefde een vervolg zou krijgen. Opnieuw krijgt Joram Lürsen en scenarist Kim van Kooten de regie in handen om een fantastische familiefilm voor de koude decembermaand te maken. Lang leek het erop dat sommige karakters uit Alles is Liefde terug zouden keren maar uiteindelijk werd besloten dit niet te doen. Met pijn in het hart volgens Kim van Kooten. Naast het missen van veel hoofdrolspelers zitten er in Alles is Familie ook minder verschillende verhaallijnen zodat er meer aandacht is voor de karakters en niet in 3 scènes een heel verhaal hoefde te vertellen.

Iedereen heeft problemen

De gehele familie Roover is in het leven op een punt beland dat er keuzes gemaakt moeten worden. En dat zijn niet de meest eenvoudige. Winnie (Carice van Houten) wil een baby maar haar man Rutmer (Thijs Römer) heeft niet het juiste zaad. Rutmer vindt dat zijn broertje Charlie (Benja Bruijning) dan maar donor moet worden maar die zit helemaal niet te wachten op wat voor een vorm van verantwoordelijkheid dan ook. Dan is er nog Dick (Jacob Derwig) die zijn overleden vrouw terug wil en de ouders van dit zooitje ongeregeld; Vader Arend (Kees Hulst) wil tijd voor zichzelf terwijl zijn vrouw Jeanette (Martine Bijl) juist meer genegenheid wil. Genoeg problemen dus die dringend opgelost moeten worden om de rust in de familie een beetje te doen terugkeren.

 • Doe mee en win!

  Win een te gek prijzenpakket

  Vul je gegevens in en maak kans op één van de 15 prijzenpakketten met daarin een kookboek, de soundtrack van Alles is Familie en de dvd Alles is Liefde.

 • Je bent er bijna!

  Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie

 • Bedankt!

  Bedankt voor je deelname. Houd je mailbox in de gaten en wie weet ontvang jij die mooie prijs!


 

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.