• header2

Top 5 meest verkochte huishoudelijke apparaten

Zondag 9 december 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut Top 5 meest verkochte huishoudelijke apparaten

Het einde van 2012 nadert. Tijd om terug te blikken. We kijken vandaag naar de meest verkochte huishoudelijke apparaten van 2012. Wat was dé hit van het afgelopen jaar?

 • #5

  Samsung Wasmachine WF 0704 Y7E Eco Bubble

  's Werelds meest efficiënte wasmachine

  Het lijkt wel of er veel wasmachines kapot zijn gegaan dit jaar. We hadden niet gedacht een wasmachine aan te treffen in deze top 5. Het is toch altijd een forse investering. Toch staat deze Samsung wasmachine bij de meest verkochte huishoudelijke apparaten van 2012. Het is dan ook een goede koop.
  • #4

   Inventum Popcakemaker PC12

   De nieuwe rage

   De popcakes rage uit Amerika heeft duidelijk voet aan wal gekregen dit jaar, getuige de 4e plek van de Inventum Popcakemaker in deze lijst. Voor wie het niet weet: popcakes zijn een soort lolly’s van cake en glazuur. Een soort cupcakes, maar dan op een stokje. Zelf maken en versieren is het allerleukst.
   • #3

    Gillette Fusion ProGlide Styler - Powered by Braun

    3-in-1-styling

    Voor een schappelijke prijs scheren, trimmen en stylen. Dat sloeg aan. Een stoppelbaardje of andersoortige baard past in het huidige modebeeld. Dus is elke man op zoek naar een apparaat waarmee je gezichtsbeharing onder controle houdt. En dat is de Gillette Fusion ProGlide Styler. En dat voor rond de 25 euro.
    • #2

     Philips Koffiepadapparaat HD7810/60 - Senseo

     Onverminderd populair

     De Senseo blijft een populair koffiezetapparaat. De machine met de padjes veroverde de afgelopen jaren de Nederlandse keukens en dat is in 2012 nog steeds zo. De concurrentie is toegenomen met de Nepresso-cupjes en het nieuwe Sarista-systeem van Philips, maar voorlopig is Senseo nog de nummer 1.
     • #1

      Philips Scheerapparaat SensoTouch 2D RQ1150

      Gladder dan glad

      De nummer 1 in deze lijst is het Philips Scheerapparaat SensoTouch 2D RQ1150. Voor de man die droog en nat wil scheren wil combineren is dit apparaat een uitkomst. Philips heeft zichzelf een goede dienst bewezen door met dit scheerapparaat op de markt te verschijnen. Hij scheert superglad en dat wordt gewaardeerd.

     Reageer hier en praat mee!

     Sub navigatie:
     Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.