• header2

Top 5 beste momenten van Ari Gold

Woensdag 24 augustus 2011 | Geschatte leestijd: 2 minuten Top 5 beste momenten van Ari Gold

Vanaf vandaag is het 7e seizoen van Entourage beschikbaar bij bol.com. Volgens Uitgelicht! is Entourage niets zonder Ari Gold. Jeremy Piven, die de agent uit Hollywood speelt kreeg voor zijn rol als Ari Gold al 4 Golden Globes. We zijn dus niet de enige. Uitgelicht! maakte een top 5 met zijn beste scènes tot nu toe.


 • #5

  Exodus

  Seizoen 2, Episode 13

  Aflevering 13 is één van de vele hoogtepunten van het 2e seizoen. En dat komt niet dankzij de hoofdrolspelers E, Vince, Turtle of Drama. Dat komt door Ari Gold. In deze specifieke aflevering steelt hij, zoals wel vaker, de show. Hij krijgt van zijn senior partner Terence McQuewick te horen dat hij moet vertrekken bij het bedrijf. Het bedrijf dat Ari met zijn eigen handen groot heeft gemaakt. Ari probeert te redden wat er te redden valt maar overal is beslag opgeleged. Behalve op Lloyd. Hij wil wel met Ari mee, maar dan wel onder 1 voorwaarde. Klik hier voor de betreffende scène.
 • #4

  An Offer Refused

  Seizoen 2, Episode 4

  Alle scènes van Ari en zijn vrouw bij de relatietherapeut zijn regelrechte klassiekers. Op nummer 4 in deze top 5 zit Ari op een woensdagmiddag om 13:00 in therapie wanneer zijn ‘batline’ afgaat. Op de Ari Gold manier maakt hij zijn vrouw en de therapeut duidelijk dat hij dit telefoontje móet aannemen. Het nieuws dat hij hoort maakt het humeur van Ari alleen maar slechter. Op kantoor gaat hij op zoek naar de verantwoordelijke die de hele situatie had kunnen verkomen. Maar de persoon die hij aantreft is niet de persoon die Ari denkt dat hij is. Klik hier voor de betreffende scène.
 • #3

  Manic Monday

  Seizoen 3, Episode 15

  Ari legt in deze prachtige scène uit het 3e seizoen op zijn eigen manier even haarfijn uit hoe de verhoudingen liggen. Hij heeft zich niet aan zijn afspraken gehouden en moet zich verantwoorden bij een relatietherapeut waar hij op zijn zachtst gezegd niet zo’n hoge pet van op heeft. De therapeut en zijn vrouw spannen samen en dat is iets waar Ari níet op zit te wachten. Hij reageert dan ook verschrikkelijk fel. Zo fel dat het even stil is nadat hij klaar is met speechen. Klik hier voor de betreffende scène.
 • #2

  The All Out Fall Out

  Seizoen 5, Episode 3

  Adam Davies is een concurrerende agent in Hollywood die tijdens diverse seizoenen meerdere keren de degens kruist met Ari. Ze kunnen elkaar niet luchten of zien, maar dit keer gaat Davies écht te ver. Hij beledigd zijn vrouw en hierdoor slaan bij Ari de stoppen door. Samen met zijn assistent Lloyd trekt hij naar het kantoor van zijn voormalige werkgever en daagt Davies uit. Voor het oog van het hele bedrijf laat hij zien wie het alfa mannetje is. En hoe! Klik hier voor de betreffende scène.
 • #1

  Give a Little Bit

  Seizoen 6, Episode 12

  De nummer 1 in deze lijst is er één die aansluit op de actualiteit. Vandaag is seizoen 7 beschikbaar en dit is één van de afsluitende scene van het 6e seizoen. Ari heeft de mogelijkheid om het bedrijf van Terence McQuewick over te nemen. Hier is echter wel 12 miljoen dollar van zijn vrouw voor nodig. Zij heeft echter het idee dat hij niet goed nagedacht heeft over de deal en vermoedt dat zijn emoties er voor zorgen dat hij geen goede beslissing kan nemen. Ari weerlegt dit argument zoals alleen hij dat kan! Klik hier voor de betreffende scène.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.