• header2

Top 5 best verkochte speelgoed

Zaterdag 15 december 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut Top 5 best verkochte speelgoed

Sinterklaas is achter de rug, dus op naar het volgende cadeaumoment. Wees er op tijd bij met je kerstcadeaus, want deze 5 speelgoedartikelen gaan als zoete broodjes over de toonbank.

 • #5

  Scrabble original

  Jagen op de driedubbele woordwaarde

  Het enige gezelschapsspel waarbij stilte een vereiste is. Alle spelers moeten zich namelijk voortdurend concentreren op hun letters aangezien het bord er na iedere beurt anders bij ligt. Of je nu goed bent in taal of niet; Scrabble blijft altijd leuk om te spelen. De winnaar is namelijk vaak degene van wie je het het minst verwacht.
  • #4

   Boom Boom Balloon

   Prik er lekker op los

   Geef een kind een ballon en je hebt er geen kind meer aan. Op dat principe is het spel Boom Boom Balloon gebaseerd. Alleen rennen de kinderen niet achter de ballon aan, maar plaatsen ze de ballon in een kunststof houder en moeten ze vervolgens voorkomen dat de ballon uit elkaar knalt. Dat lijkt makkelijk, maar met iedere worp van de dobbelsteen moeten de spelers de ballon indrukken met pinnetjes. Knalt de ballon terwijl jij aan de beurt bent, dan krijg je strafpunten.
   • #3

    SES ik leer knippen

    Knippen kun je leren

    De leer- en hobbyproducten van SES halen de Picasso in ieder kind naar boven. Meer dan 400 producten telt het uitgebreide assortiment waarvan SES ik leer knippen terecht in onze Top 5 staat. Leren knippen is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek van de allerkleinsten. De set bestaat uit verschillende uitkniplaten en een veilige schaar waarmee geen vinger kan worden afgeknipt.
    • #2

     30 Seconds

     Teambuilding aan de kersttafel

     Komende kerst geen ruzie aan de kersttafel, maar gezellige drukte met het partyspel 30 seconds. Het spel wordt in teams gespeeld. Een lid van het team moet in 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op het kaartje zien te omschrijven. Hoe meer begrippen er worden geraden, hoe verder het team komt op het speelbord. Eens kijken wie als eerste de finish haalt.
     • #1

      Stef Stuntpiloot

      Kip, ik heb je!

      De onbetwiste nummer 1 is het lichtelijk hysterische kinderspel Stef Stuntpiloot. Piloot Stef drijft kippenboeren tot wanhoop met zijn vlieggedrag. Hij scheert rakelings langs de kippen van alle spelers, die moeten proberen hun kippen te beschermen tegen die vervelende stuntvlieger. Het spel wordt exclusief batterijen geleverd.

     Reageer hier en praat mee!

     Sub navigatie:
     Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.