• header2

Skyfall is uit op dvd en Blu-ray

Woensdag 6 maart 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut Skyfall is uit op dvd en Blu-ray

Ruim 4 maanden na de première is het dan zover: Skyfall is uit op dvd en Blu-ray. De James Bond-collecties kunnen weer aangevuld worden met Bond-film nummer 23 en de 3e van 007 Daniel Craig. Voor de Bond-fans hebben we een extraatje in petto. We hebben nog 15 Skyfall t-shirts liggen die we verloten.

De beste Bond-film?

Wat moeten nog zeggen over de de laatste Bond-film. Als een van de grootste releases van het afgelopen jaar is alles er wel over gezegd en geschreven. Skyfall kon rekenen op veel lof van de recensenten en er waren er zelfs bij die het de beste Bond-film ooit durfden te noemen. Daar zullen de meningen toch ernstig over verschillen. Het was in ieder geval een echte Bond-film die het teleurstellende gevoel dat we hadden bij de vorige Bond, Quantum of Solace, volledig wegpoetste. Spectaculaire actie, humor, spanning, alles zat in Skyfall. Én met een hoofdrolspeler die zijn echte doorbraak beleefde als James Bond. Daniel Craig heeft zich de rol van 007 in deze film echt eigen gemaakt. Wat ons betreft mag hij nog even doorgaan als James Bond.

Dat Skyfall een succes was, valt niet meer te ontkennen. Naast de goede kritieken was de film al goed voor meer dan een miljard dollar aan inkomsten. Wereldwijd zagen miljoenen, of zelfs miljarden mensen de film al in de bioscoop. In Nederland stond de teller bijvoorbeeld al na 3 weken op een miljoen bezoekers.


 

Win een Skyfall t-shirt

Om kans te maken op een Skyfall t-shirt vragen we het volgende van je: in bovenstaande trailer krijgt James Bond een speciaal pistool uitgereikt, wat is er zo bijzonder aan dat pistool? Weet jij het antwoord? Mail het dan voor woensdag 13 maart naar weblog@bol.com. En wie weet loop jij deze zomer in zo’n mooi James Bond t-shirt.

Skyfall is vanaf 6 maart verkrijgbaar als dvd en Blu-ray.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.