• header2

Kerstman verslaat Sinterklaas

Woensdag 21 december 2011 | Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut Kerstman verslaat Sinterklaas

Voor het eerst in de bijna 13-jarige geschiedenis van bol.com koopt de Kerstman meer cadeaus online dan Sinterklaas. Goed nieuws voor iedereen die deze feestdagen een geschenk verwacht: kerstcadeaus blijken dit jaar ‘meer volwassen en kostbaarder’ te zijn dan Sinterklaasgeschenken.

Populair onder de boom

De meest populaire geschenken dit jaar: de kerst-cd van Michael Bublé, bordspel Scrabble, het boek Koorts van Saskia Noort, de live-dvd van Adele en de familiegame Just Dance 3. Ook camera’s, gourmetsets, speelgoed van LEGO, e-readers en de biografie van Steve Jobs gaan veelvuldig over de digitale toonbank van bol.com.

Nieuwe records

Hoewel in aanloop naar Pakjesavond al records werden gebroken, weet de Kerstman daar nog een flinke schep bovenop te doen. In de ‘pakhuizen van bol.com’ wordt keihard gewerkt om alle cadeaus zo snel mogelijk bij de gulle gevers thuis te bezorgen. De winkel dankt de toegenomen interesse voor het online kopen van deze cadeaus aan verschillende factoren. Zo was het weer de afgelopen dagen dusdanig herfstig dat online winkelen vaak boven het afstruinen van de koude, gure winkelstraten werd verkozen.

Sint jaag op een koopje

Een overeenkomst tussen de Kerstman en Sinterklaas is dat beiden later winkelen dan voorgaande jaren. Ook zijn de heren gevoelig voor koopjes: artikelen die zijn afgeprijsd, kosteloos worden verstuurd of door middel van een 2+1-actie worden aangeboden worden bovengemiddeld vaak verkocht. Bol.com verwacht dat de drukte zeker nog tot en met aanstaande vrijdagavond aanhoudt. Cadeaus die vrijdag voor 21.30 uur worden besteld, worden nog voor Eerste Kerstdag thuisbezorgd.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.