• header2

Win een Philips tondeuse

Vrijdag 21 december 2012 | Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut Win een Philips tondeuse

Nog op zoek naar een kerstcadeau voor je man, vriend, vader of welke andere man dan ook? Dan is deze Philips tondeuse misschien nog een idee. Voor de man met gemillimeterd haar of die zijn kapsel zelf onder controle wil houden. Tijdelijk geven we er 4 weg. Omdat het kerst is.

Een gelijkmatig resultaat

Voor het korte koppie is de Philips tondeuse QC5365/80 ideaal. Met 11 vergrendelbare instellingen trim je je haar op de perfecte lengte. Van 0,5 mm tot 21 mm is geen enkel probleem. De kam op de tondeuse zorgt ervoor dat je overal een gelijkmatig resultaat krijgt. Geen rare uitsteeksels meer, waardoor het echt lijkt alsof je van de trap gevallen bent. Nee, de kwaliteitsmesjes zorgen er samen met de kam voor dat je kapsel eruit ziet alsof het door een kapper is gedaan. Het is wel aan te raden om de achterkant van je hoofd door iemand anders te laten doen. Zelf doen kan, maar is toch een hele uitdaging.

De tondeuse is makkelijk schoon te maken met het meegeleverde borsteltje en wordt geleverd met een mooie opbergetui. Handig voor de reizende man. Wat ook een voordeel is: deze tondeuse hoef je niet te onderhouden met olie. Onderhoudsvrij dus. Alleen af en toe opladen.

Win een Philips tondeuse QC5365/80

Wil jij deze Philips tondeuse zelf uitproberen of op iemand anders uittesten? Laat dan hieronder voor donderdag 27 december je gegevens achter. Misschien win jij dan één van de 4 exemplaren die we weg mogen geven.

 • Doe mee en win!

  Win de Philips Tondeuse QC5365/80

  Vul je gegevens in en maak kans op een Philips Tondeuse QC5365/80.

 • Je bent er bijna!

  Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie

 • Bedankt!

  Bedankt voor je deelname. Houd je mailbox in de gaten en wie weet ontvang jij die mooie prijs!


 

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.