• header2

Op naar de 100.000 fans

Donderdag 20 september 2012 | Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut Op naar de 100.000 fans

Oei, we naderen nu wel heel snel de 100.000 Facebook-fans. We zijn net de 90.000 gepasseerd en dat laten we zoals gebruikelijk niet ongemerkt voorbij gaan. We kunnen 20 fans blij maken met een elektrische tandenborstel van Oral B.

Mooi & Gezond


Onze Facebook-pagina groeit bijna net zo hard als bol.com zelf. Waar bol.com zijn assortiment de afgelopen tijd uitbreidde met de winkels voor koken & tafelen en mooi & gezond groeide het aantal Facebook-fans met ruim 20.000. Zo gaat het wel heel hard. Nog 10.000 en we passeren de magische grens van 100.000. Wow! Dat hadden we een jaar geleden niet gedacht. Kennelijk zijn we op de goede weg met onze fans te verblijden met mooie winacties en interessante tips via onze Facebook-pagina en dit weblog. Dagelijks doen we het ons best om jullie nog beter te voorzien van informatie en we hopen dat dit lukt.

Win een Oral B elektrische tandenborstel

Geen mijlpaal zonder prijs. Dat is zo ongeveer ons motto geworden. Nu de grens van 90.000 Facebook-fans is gepasseerd, kunnen we 20 mensen blij maken met een elektrische tandenborstel van Oral B. We geven 5x de Oral B TriZone 500, 5x de Oral B TriZone 1000, 5x de Oral B TriZone 3000 en 5x de Oral B TriZone 5000 weg. Wil je weten wat de verschillen zijn? Neem dan een kijkje op de speciale Oral B TriZone-pagina op bol.com. Wil je er eentje winnen? Vul dan voor vrijdag 28 september hieronder je gegevens in.

 • Doe mee en win!

  Win een Oral B TriZone tandenborstel

  Vul je gegevens in, deel dit bericht op Facebook en maak kans op één van de prijzen.

 • Je bent er bijna!

  Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie

 • Bedankt!

  Bedankt voor je deelname. Houd je mailbox in de gaten en wie weet ontvang jij die mooie prijs!


 

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.