• header2

Nieuw Hardwell-album vol passie en energie

Woensdag 19 juni 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut Nieuw Hardwell-album vol passie en energie

Op vrijdag 21 juni verschijnt het nieuwe album ‘Revealed Volume 4’ van de Nederlandse dj/producer Hardwell in de schappen bij bol.com. Hardwell, pas 26 jaar oud, reist de wereld over, sleept regelmatig allerlei mooie muziekprijzen in de wacht en staat op nummer zes in de DJ Mag Top 100. Tijd om het nieuwste album van dit dj-talent eens onder de loep te nemen.

Knallers en livesets

Het langverwachte album met de titel ‘Hardwell presents Revealed Volume 4’ bevat niet alleen de typische clubknallers van Hardwell; het is bovendien een mooie reflectie van zijn energieke liveshows. Hardwell heeft het weer voor elkaar gekregen om de energie en passie, kenmerkende elementen van zijn liveshows, vast te leggen in de vorm van een ijzersterk album.

Vroege start

Hardwell, de ‘schuilnaam’ van Robbert van de Corput, begint zijn dj-carrière op 13-jarige leeftijd. Een jaar later merkt een Nederlands muzieklabel hem op en geeft hem een platencontract; de start van een veelbelovende toekomst. Al snel zet hij verschillende house- en technoclubs in Nederland op zijn kop. Draaide hij drie jaar geleden hoofdzakelijk nog in Nederland, nu staat hij op het Ultra Music Festival in hartje Miami, een festival dat meer dan 100.000 bezoekers trekt.

Hits met een eigen identiteit

Hardwell wordt door de dancewereld erkend als een dj met een nieuwe en frisse kijk op het dancegenre. Een dj die zichzelf blijft ontwikkelen, maar zijn identiteit behoudt. Zo blijkt ook uit zijn nieuwe album. Op ´Revealed Volume 4’ staan acht nog niet eerder uitgebrachte tracks. Daarnaast staan Hardwells meest recente Beatport nummer-1 hits ‘Krewella – Alive’ (Hardwell Remix) en ‘Never Say Goodbye’ en vier unieke mash-ups op het album. ‘Never Say Goodbye’ is bovendien de nieuwe single van Hardwell & Dyro met zangeres Bright Lights.

Trailer ‘Hardwell presents Revealed Volume 4’

Armin, watch out!

De afgelopen jaren heeft Hardwell samengewerkt met onder meer Tiësto, Armin van Buuren en dj Chuckie en produceert hij remixen voor grote namen als Rihanna en Martin Solveig. De liveset van z’n optreden tijdens Tomorrowland 2012 in België, is op Youtube meer dan 16 miljoen keer bekeken. Kortom, Nederland heeft er weer een dj van topformaat bij: Armin van Buuren, watch out!

Hardwell_pakket

Win een Hardwell-pakket

Door mee te doen aan deze wedstrijd maak je kans op een Hardwell-pakket met daarin twee armbandjes, een gave cap en drie Hardwell-albums: ‘Revealed Volume 1, 2 en 3′. We verloten één pakket onder de deelnemers, die in onderstaand formulier de gevraagde gegevens hebben ingevuld. Let op: deze actie duurt tot en met 25 juni 2013. De winnaar krijgt na de actie bericht van bol.com én natuurlijk het pakket toegestuurd.

 • Doe mee en win!

  Win een Hardwell-pakket

  Vul de gevraagde gegevens in en maak kans op het Hardwell-pakket.

 • Je bent er bijna!

  Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie

 • Bedankt!

  Bedankt voor je deelname. Houd je mailbox in de gaten en wie weet ontvang jij die mooie prijs!

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.