• header2

Niet vergeten: klokken vooruit zetten!

Zaterdag 30 maart 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut Niet vergeten: klokken vooruit zetten!

Klokje naar voren, klokje naar achteren. Vannacht is het weer zover. Dan moeten alle klokken weer een uur vooruit gezet worden. En als je toch met alle klokken in huis bezig bent dan bedenk je misschien ook dat het tijd is voor een nieuwe. Dan hebben we een 3-tal suggesties voor je.


 • #1

  PT Wandklok Theekop Silhouet - Zwart

  Koffietijd

  De eerste staat hartstikke leuk in je keuken. Het is een klok en krijtbord in één in de vorm van een koffiekopje. Terwijl je van je koffie geniet kun je dus zien welke afspraken je hebt staan op die dag. Uiteraard moet je ze zelf wel eerst met een krijtje op het bord schrijven. Erg handig voor mensen met overvolle agenda’s.
 • #2

  Star Wars 3D Darth Vader Helm Klok

  Voor Star Wars-fans

  Bij fans van Star Wars mag deze klok aan de muur niet ontbreken. De ogen van deze Darth Vader-klok gloeien elk heel uur rood op. En om het Dart Vader-effect nog groter te maken, ademt de klok ook nog net zo als de echte Darth Vader. Het moet in je interieur passen, zullen we maar zeggen. Voor mannen die nog niet echt willen opgroeien is het wel een mooie cadeautip.
 • #3

  Rösle Radiogestuurde Wandklok

  Nooit meer zomer- of wintertijd missen

  Ben jij zo’n persoon waar het altijd misgaat met de winter- en zomertijd? Dat je de ene keer een uur te vroeg en de andere keer een uur te laat op je afspraak staat en je jezelf wel voor je hoofd kan slaan dat je weer vergeten bent de klok te verzetten? Dan is deze radiogestuurde klok van Rösle misschien een idee om in huis te halen. Naast dat hij er mooi uitziet is, houdt hij automatisch bij of het winter- of zomertijd is. Niet vergeten dan wel op deze klok te kijken.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.