• header2

"Michael, we love you!"

Zaterdag 20 april 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut

Mannen, vrouwen en misschien zelfs dieren; ze zwichten allemaal voor het zangtalent en de charmes van Michael Bublé. De Canadese zanger heeft onlangs zijn achtste album afgerond en die ligt natuurlijk bij ons in de schappen. Beter nog; bol.com is de enige in Nederland die de Deluxe Edition van het nieuwe album, getiteld ‘To Be Loved’, verkoopt!

Collectors item

Om meteen met de deur in huis te vallen: de zogeheten Deluxe Edition van To Be Loved is exclusief bij bol.com te koop tot 12 mei 2013. Deze luxe versie bevat drie extra nummers en heeft ander artwork aan binnen- en buitenzijde. Kortom, een collectors item voor de echte Michael Bublé-liefhebbers.

Vier awards

Die Michael toch. Voor 2005 kende bijna niemand in Nederland hem, maar dankzij de release van het hitalbum ‘It’s Time’ – alsof hij wist dat de tijd was aangekomen om door te breken – slaat de gekte toe. Michael Bublé wordt wereldwijd een feit én fenomeen dankzij (nummer-1) hits als ‘You Don’t Know Me’, ‘Feeling Good’ en ‘Quando, Quando, Quando’, een duet met landgenote Nelly Furtado. Behalve hits, sleept Bublé ook diverse prijzen in de wacht, waaronder in 2006 maar liefst vier Juno Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Canada. Opmerkelijk is dat Bublé in hetzelfde jaar genomineerd wordt voor een Juno Fan Choice Award. Hij is echter niet de enige genomineerde waardoor Nelly Furtado, de zangeres waarmee hij eerder een duet opnam, er met de prijs vandoor gaat…

Nieuw album

Desalniettemin lacht Michael altijd, en hij maakt graag andere mensen aan het lachen – getuige de video hieronder, waarin hij onder meer een duet zingt met een 15-jarige jongen uit het publiek. Het nieuwste Bublé-album bevat veertien nummers, waaronder de single ‘It’s a Beautiful Day’. Die werd op 25 februari dit jaar ‘onthuld’ en is te beluisteren op bol.com. De tracks die op het album staan dragen de onmiskenbare signatuur van Bublé en gaan over – zoals de zanger in een recent interview zei – liefde, gelukkig, plezier en lekkere hapjes. Kortom, een album om je oren bij op te eten…

Cabaret en duet

Meer Michael

Fan van Michael Bublé? Bekijk dan hier alle gerelateerde producten. Overigens schreven we al eerder over Michael, onder meer over z’n Kerstalbum.

Bol.com-winactie

Bestel nu Michael Bublé, To Be Loved, op bol.com en stuur je bestelbevestiging door naar prijsvraag@bol.com (inclusief je 06-nummer) en misschien win jij twee kaarten voor de show van Michael Bublé in de O2 Arena in Londen, inclusief hotel en overnachting! Deze actie loopt 17 juni. De winnaar krijgt automatisch bericht.

Weblog-winactie

Dat treft! Om de release van Michael’s nieuwe album te vieren, geven we één Bublé-pakket weg met daarin drie albums en een 7-inch van zijn laatste single. Een van de drie albums is natuurlijk To Be Loved en dan wel de exclusieve Deluxe Edition met drie extra tracks. Let wel; deze actie loopt tot en met 27 april.

 • Doe mee en win!

  Win drie Bublé-albums

  Vul de gevraagde gegevens in en maak kans op het Michael Bublé-pakket!

 • Je bent er bijna!

  Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie

 • Bedankt!

  Bedankt voor je deelname. Houd je mailbox in de gaten en wie weet ontvang jij die mooie prijs!

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.