• header2

Kris Kross komt weer bij elkaar

Vrijdag 18 januari 2013 | Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut Kris Kross komt weer bij elkaar

We vragen ons vaak wel eens af wat er met van die eendagsvliegen van vroeger is gebeurd. Van Kris Kross vroegen we ons dat ook al langer af. Gisteren doken ze opeens weer op in het nieuws. Ze komen weer bij elkaar voor een eenmalig optreden. Ken je ze nog? Die 2 jochies met hun broek achterste voren aan.

Kris Kross will make you jump, jump


Wie opgegroeid is in de jaren ’90 zal meteen weten over wie we het hebben. In 1992 scoorden 2 rappers een wereldhit met het nummer Jump. Met hun broek achterstevoren aan bestormden ze de hitlijsten. Daarna werd het al snel stiller rondom de tieners, maar het nummer leefde voort op feestjes. Als het gedraaid wordt begint nog steeds iedereen spontaan als een dolle op en neer te springen. Jump en Kris Kross groeiden uit tot echte iconen van de jaren ’90. In totaal maakte het duo 3 studioalbums, maar alleen de eerste, Totally Krossed Out, redde het in Nederland en België tot in de album top 100. In 1998 besloten ze er een punt achter te zetten.

90content

Ten tijden van Jump waren Chris ‘Mac Daddy’ Kelly en Chris ‘Daddy Mac’ Smith nog tieners. Nu zijn het volwassen mannen van 34 en 40 jaar en komen ze eenmalig weer bij elkaar om op te treden tijdens een groot concert om het 20-jarig bestaan van het platenlabel So So Def te vieren. Op 23 februari staan de jeugdhelden gezamenlijk op het podium. We zijn benieuwd of ze hun broeken nog steeds achterstevoren aan hebben en hoe Jump klinkt met de baard in de keel.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.