• header2

Voel je koninklijk tijdens Koninginnedag

Zaterdag 27 april 2013 | Geschatte leestijd: 3 minuten Voel je koninklijk tijdens Koninginnedag

Bekijk bovenstaande foto en je ziet wie er het beste is voorbereid op Koninginnedag 2013: Willem-Alexander, want die heeft z'n ogen open. Maar hoe staat het met jouw voorbereiding op aanstaande dinsdag? Heb je nagellak in de kleuren van de Nederlandse vlag in huis of twijfel je nog over je outfit? Met behulp van onderstaande lijstjes kun je, ongeacht je een man of vrouw bent, inspiratie opdoen.

Helemaal verzorgd

Aanstaande dinsdag is voorlopig de laatste ‘editie’ van Koninginnedag en dat betekent dat je nu voorbereidingen moet treffen om er op die belangrijke dag piekfijn uit te zien. Wie weet kom je wel de prins of prinses op het witte paard tegen. Om er tot in de puntjes verzorgd uit te zien, geven we hier een overzicht van de items waarmee je tijdens Koninginnedag in het oog springt. Meer items voor aanstaande dinsdag vind je overigens hier.

Inspiratie voor de dames onder ons


 • #1

  Royale nagels

  De Boeing Brush Clubbing Colors Nailpolish hoef je maar één keer aan te brengen om je nagels een levendige kleur te geven, in dit geval feloranje. Oranje nagels, een royaal gebaar richting het nieuwe koningspaar. Natuurlijk ook prima te gebruiken na Koninginnedag.
 • #2

  Royale lippen

  Bij royale nagels horen natuurlijk royale, oranje lippen. Dat treft, deze L’Oréal Paris Color Riche Intense Lipstick geeft je lippen precies de kleur die past bij je nagels. Voor een prachtig kleurresultaat zijn voor deze verzorgende lipstick intense kleurpigmenten geselecteerd.
 • #3

  Rood, wit, blauw

  Wie toch graag wat verder gaat dan oranje nagels, kiest voor de nagellakken van Graffiti Nail Art – W.I.C. by Herôme. Die zijn namelijk verkrijgbaar in de kleuren van de Nederlandse vlag; rood, wit en blauw – alledrie bij bol.com verkrijgbaar.
 • #4

  Aloha!

  Deze oranje hawaiikrans maakt je oranjekostuum compleet. Je bent ook nog eens goed zichtbaar in het donker, want tussen de bloemen zitten vrolijke lampjes verstopt.
 • #5

  Oranje boven

  Okay, we geven het toe: een hoedje draag je tijdens Prinsjesdag. Desalniettemin denken we dat niemand het erg vindt als jij met dit leuke hoedje in de vorm van een tiara de straat op gaat om Koninginnedag te vieren.

Inspiratie voor de dames én heren onder ons


 • #1

  Sterk verhaal

  In dit kostuum worden al je verhalen sterke verhalen waar niemand omheen kan – tenminste dat hoop je. Hoe dan ook, met dit zogeheten ‘muscle shirt‘ zie je er stoer uit en val je zeker op in de menigte. Het pak is gemaakt van polyester en geschikt voor mensen in de leeftijd van 14 tot 99 jaar.
 • #2

  De MX-factor

  Heb je de X-factor maar mis je de MX-factor, ofwel de Maxima-factor? Dan is deze pruik wat voor jou. Zet ‘m op en je lijkt op de nieuwste koningin van Nederland. Deze pruik is van hoge kwaliteit en geschikt om te reinigen met shampoo. Enne, vergeet niet; koninginnen trekken koningen aan.
 • #3

  Scoren!

  Er goed uitzien en voetballiefhebbers herinneren aan één van de mooiste momenten uit onze sportgeschiedenis? Dat kan met dit jack, de kleuren en het ontwerp ervan komen overeen met het shirt dat werd gedragen tijdens het EK van 1988, het jaar waarin het Nederlands Elftal Europees Kampioen werd.
 • #4

  Lion King

  Okay, je moet wel wat lef hebben om dit pak aan te trekken. Durf je het – letterlijk en figuurlijk – aan, dan zorg je ervoor dat je vrijwel overal in het middelpunt van de belangstelling staat, en je laat zien hoe trots je bent op de leeuw van Oranje. Pas wel op voor andere leeuwen, want er kan maar één oranje Lion King zijn.
 • #5

  Glitter & Glamour

  De show stelen tijdens elk Oranjefeestje doe je met deze glamoureuze glitterjurk met glimmende oranje pailletten. Leuk in combinatie met de hierboven genoemde Maxima-pruik.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.