• header2

Antoinette Beumer verfilmt Jessica Durlacher

Woensdag 12 december 2012 | Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut Antoinette Beumer verfilmt Jessica Durlacher

Het succesvolle boek De held van Jessica Durlacher gaat verfilmd worden door Antoinette Beumer. Durlacher kan niet wachten om te zien wat de "meester in het creëren van suspense" van haar boek gaat maken.

Alles ineen

Schrijfster Jessica Durlacher kan 2012 met goed nieuws afsluiten. Haar roman De held gaat verfilmd worden door regisseur Antoinette Beumer (Jackie, Loft, De gelukkige huisvrouw). En daar is Jessica blij mee. Volgens de schrijfster is Beumer een “meester in het creëren van suspense.” Nu vraagt De held ook wel om een meester. Het boek is namelijk een verzameling van ingewikkelde verhaallijnen over heftige thema’s. Oorlogstrauma’s, geweld, familiegeheimen en -verhoudingen; Durlacher pakt behoorlijk uit in De held, dat een thriller, een oorlogsboek en een familieverhaal ineen is.

De held draait om Sara Silverstein en haar verleden waar ze niet aan ontkomt. Haar leven wordt overhoop gehaald vanaf het moment dat ze het slachtoffer wordt van een aanranding. Meer onheil volgt; haar familie wordt ´s nachts op gruwelijke wijze thuis overvallen. Sara ontdekt dat haar opvattingen over goed en kwaad minder zwart-wit zijn dan ze dacht. Ze lijkt tot alles in staat te zijn.

Niemand minder dan de schrijver van de Scandinavische TV-serie The killing tekent voor het scenario. Als dat geen spanning van de bovenste plank gaat opleveren! De filmversie van De held zal in 2015 in de bioscoop zijn te zien.

 

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.