• header2

De beste koptelefoons van dit moment

Zaterdag 2 maart 2013

Voor iedereen die van muziek houdt, is een goede koptelefoon een hoofdzaak. Maar de keuze is enorm. Waar kies je voor? In deze top 5 zetten we de beste koptelefoons voor je op een rij.


 • #1

  Sennheiser HD 598

  De beste

  Als merk hoort Sennheiser tot de absolute top in koptelefoons. Ze zijn niet de goedkoopste, maar dan heb je wel wat. De Sennheiser HD 598 is een van de beste koptelefoons van dit moment qua prijs/kwaliteit. Topgeluid en het ding ziet er nog gelikt uit ook! Bekijk hier meer Sennheiser koptelefoons
 • #2

  Beats by dr Dre

  Monsterbeats

  Dr Dre wil dat zijn beats netjes de oren in bonken van zijn fans en heeft daarom maar zelf een koptelefoonlijn uitgebracht. De ‘beats’-serie levert goede kwaliteit en je kan er door het strakke design ook mee gezien worden op de hippere hiphopfeestjes. Bekijk alle headphones van Dr Dre.
 • #3

  Sony MDR V55

  Geluidsisolerend

  Als je echt niets wil missen van muziek is de Sony MDR V55 een goede keuze. De oorschelpen bedekken je hele oor, waardoor het optimaal geluidsisolerend is. Zelfs met √©en oor hoor je nog de subtiele details van de muziek, zodat het ook uitermate geschikt is voor dj’s. Bekijk alle Sony koptelefoons.
 • #4

  Urban ears

  Kekke kleuren

  Koptelefoons zitten natuurlijk nogal in het zicht. Dan kun je er dus maar beter een designstatement mee maken, vinden de makers van Urban Ears. Daarom zijn hun koptelefoons te koop in felle keuren als paars, rood of blauw. Zo ben je zelfs cool met Frans Bauer op. Bekijk alle Urban ears.
 • #5

  Bluetooth headphones

  Handjes aan het stuur!

  Achter het stuur maakt het design van je koptelefoon niet echt uit. Andere dingen zijn belangrijk, zoals tegen niemand aanbotsen. De nieuwste generaties bluetooth koptelefoons werken draadloos met je auto-audio waardoor je veilig kan genieten van je muziek. Bekijk alle bluetooth koptelefoons.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.