• header2

De beste koptelefoons van dit moment

Zaterdag 2 maart 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut De beste koptelefoons van dit moment

Voor iedereen die van muziek houdt, is een goede koptelefoon een hoofdzaak. Maar de keuze is enorm. Waar kies je voor? In deze top 5 zetten we de beste koptelefoons voor je op een rij.


 • #1

  Beats by Dre Solo HD

  Ze zijn nog steeds net zo hip als een baard en een knotje, de koptelefoons van Beats by Dre. Niet zo vreemd, want ze zien er fris en kleurrijk uit, rapper Dr. Dre zit erachter (hij zal wel weten wat goed klinkt) en ze zitten gewoon lekker op je kop. De Beats by Dre Solo HD-koptelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen ingeklapt worden zodat ze in je tas passen. Bekijk hier alle Beats by Dre-koptelefoons.
 • #2

  Philips A5PRO

  Ben jij een DJ (in de dop) of luister je graag met de beste koptelefoon naar de muziek van bijvoorbeeld Armin van Buuren? Dan is de Philips A5PRO écht wat voor jou. Die is namelijk samen met Armin ontwikkeld en voldoet daarom aan de zwaarste eisen van DJ’s en audioprofessionals. Klinkt goed, toch? Bekijk hier alle Philips-koptelefoons.
 • #3

  Sony MDR V55

  Als je echt niets wil missen van muziek is de Sony MDR V55 een goede keuze. De oorschelpen bedekken je hele oor, waardoor het optimaal geluidsisolerend is. Zelfs met éen oor hoor je nog de subtiele details van de muziek, zodat het ook uitermate geschikt is voor dj’s. Bekijk alle Sony-koptelefoons.
 • #4

  Sennheiser MX 685 Sports

  Natuurlijk wil je tijdens het hardlopen, wielrennen, mountainbiken en darten naar je lievelingsmuziek luisteren. Dit is waar de sportkoptelefoons van Sennheiser in het spel komen, zoals de Sennheiser MX 685 Sports. Maakt niet uit hoeveel je beweegt, hij blijft op je kop zitten en produceert de hoge geluidskwaliteit die je mag verwachten van Sennheiser. Bekijk alle Sennheiser-koptelefoons.
 • #5

  Monster DNA

  Niet vierkant. Niet ovaal. Niet rond. De Monster DNA heeft een gedurfd ontwerp en een opvallende uitstraling waarmee je je onderscheidt van de massa. Maar staar je niet blind op het coole design, wellicht nog belangrijker is de geweldige geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon. De Monster DNA is verkrijgbaar in verschillende kleuren en komt met twee jaar fabrieksgarantie. Bekijk alle Monster-koptelefoons.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier meer koptelefoons.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.