• header2

Het favoriete zelfhulpboek van Dyanne Beekman

Maandag 24 oktober 2011 | Geschatte leestijd: 1 minuut

Met het boek N°1 geeft Dyanne Beekman vrouwen handvatten om zich te kleden zoals ze echt zijn. Wij zijn benieuwd waar de imagostyliste zelf haar adviezen vandaan haalt? Wat is het favoriete zelfhulpboek van Dyanne Beekman?

Duizendpoot

Dyanne Beekman is niet voor één gat te vangen. Alles wat ze doet wordt een succes. Na als styliste bekende Nederlanders als Marco Borsato en Wendy van Dijk te hebben gestyled, bouwde ze met haar bedrijf Beekman Group een eigen kledingimperium uit met inmiddels vier kledinglijnen. Daarnaast organiseert ze events en geeft ze trainingen & advies. En nu komt ze met een eigen boek.

Met dit zelfhulpboek laat Dyanne de lezer bewust naar zichzelf kijken en vertaalt dit verworven bewustzijn vervolgens naar een kledingstijl. Het boek verschijnt 27 oktober en is natuurlijk nu al te met korting te reserveren bij bol.com. Maar eerst: uit welk boek haalt Dyanne haar raad en daad?

Ik heb er lang over nagedacht, maar ik kom uiteindelijk toch uit bij De zeven spirituele wetten van succes van Deepak Chopra. Het is al jaren geleden dat ik in aanraking kwam met dit boek, maar het is nog steeds mijn bijbeltje. Ik heb een afwijking: ik onderstreep in een boek altijd alles dat ik interessant vind en dit boek staat echt van begin tot eind volgestreept. Het is een boek dat je pakt en weer weglegt, en waarvan je iedere keer weer iets nieuws opsteekt. Dit boek hoort echt bij mij. Ik heb het zeker ook aan wel 25 of 30 vrienden weggegeven. Ik sla het nog steeds open als ik advies nodig heb. De afgelopen tijd heb ik aardig wat beslissingen moeten nemen, bijvoorbeeld bij het schrijven van mijn boek. Toen het manuscript af was had ik een moment van ‘oei, waarom wil ik dit eigenlijk allemaal delen met Nederland. Is dit nu wel nodig…’ Toen ik De zeven spirituele wetten van succes opensloeg, kwam ik op een heel toepasselijk citaat uit. Het ging over dat je alleen kan vermenigvuldigen als je ook kan delen. Toen dacht ik: inderdaad. Soms heb je een boek nodig dat je handvatten geeft. Ik hoop dat ook met mijn boek te doen. Dat vrouwen er handvatten uit halen om te kunnen zijn wie ze willen zijn."

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.