• header2

Het beste verkocht in Mooi & Gezond

Zondag 30 december 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut Het beste verkocht in Mooi & Gezond

Zo aan het einde van het jaar gaan we alle productgroepen van bol.com langs om te kijken wat nou de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar waren. Mooi & Gezond werd in augustus toegevoegd aan bol.com en we hebben een mooie top 5 kunnen samenstellen.

 • #5

  Durex Natural Condooms

  Condooms

  Op nummer 5 vinden we een artikel dat lekker discreet via internet besteld kan worden. Een doosje Durex Natural Condooms werd zo vaak gekocht dat het een plek in deze top 5 veroverde. Ja, als je veilig sex wil hebben, dan komen deze natuurlijk goed van pas.
 • #4

  Sex And The City Geschenkset

  Geuren

  Van een andere orde is de Sex And The City geschenkset. Deze heeft tijdens de feestdagen ongetwijfeld onder veel kerstbomen gelegen. De 3-delige set bestaat uit een parfum, een showergel en een bodylotion en straalt uiteraard het karakter uit van wereldstad New York.
 • #3

  Max Factor 2000 Calorie Mascara

  Make-up

  Make-up blijft populair. De topper van dit jaar was de Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume – Black – Mascara. Deze mascara geeft je 300% meer volume en die belofte lijkt Max Factor gezien de verkopen waar te maken. Een top-mascara.
 • #2

  Alpecin Shampoo Caffeine

  Shampoo

  Veel kalende mannen waren in 2012 op zoek naar een wondermiddel om het beperkte haar dat er nog was te behouden. Dat blijkt wel uit de nummer 2 uit onze lijst. De Alpecin Shampoo Cafeïne zorgt ervoor dat haargroei wordt gestimuleerd en dat je iets langer kan genieten van je haardos.
 • #1

  Axe Dark Temptation

  Deodorant

  Zou het ‘Axe-effect’ echt bestaan? Dat vrouwen om je vechten als je deze deodorant gebruikt. Je zou het haast gaan denken. De Axe Dark Temptation was het meest populaire artikel in de Mooi & Gezond-winkel van bol.com. En daar zal de reclame ongetwijfeld een grote bijdrage aan hebben geleverd.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.