• header2

Glazen bol: de beste cd's van 2013

Vrijdag 28 december 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut Glazen bol: de beste cd's van 2013

Wat gaat 2013 ons brengen op muziekgebied? Welke artiesten komen met een nieuw album en gaan hoge ogen gooien? We volgden de geruchten en als alle berichten kloppen zal dit wel eens een mooie top 5 kunnen zijn.

 • #1

  U2

  Nog onbekend

  Er gaan al langer geruchten dat U2 bezig is met een opvolger van No Line On The Horizon. Hun label in Groot-Brittannië, Mercury Records, bevestigde dat deze zomer. Over de titel of de verschijningsdatum zijn geen mededelingen gedaan, al heeft Bono al een aantal keer de titel Songs Of Ascent laten vallen. We wachten het af.
 • #2

  Anouk

  17 mei 2013

  Net na de kerst maakte Anouk bekend dat haar nieuwe album Sad Singalong Songs op 17 mei zal verschijnen. Het album verschijnt via haar eigen platenlabel Goldilox en er is alvast 1 nummer bekend: Stardust. Het wordt dus een druk jaar voor de Haagse zangeres, die naast een nieuw album ook nog Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival.
 • #3

  Lady Gaga - ARTPOP

  Voorjaar 2013

  Lady Gaga komt in 2013 met een nieuw album met de titel ARTPOP. Eigenlijk mogen we het geen album meer noemen, want het is volgens haar een heel project. ARTPOP verschijnt ook als app waarin je van alles kan vinden: video’s, extra muziek, games en foto’s. We moeten nog even wat geduld hebben, voordat we er het fijne van weten.
 • #4

  Backstreet Boys

  April 2013?

  In april bestaan de Backstreet Boys 20 jaar. Dit gaat gevierd worden met een nieuw album, waarop alle originele Backstreet Boys te horen zullen zijn. Dus ook Kevin Richardson die al een tijd geen deel meer uitmaakte van de band. Het album wordt verwacht in het voorjaar en we gokken dat dit zomaar april kan zijn.
 • #5

  Justin Timberlake

  Voorjaar 2013

  Het is alweer ruim 6 jaar geleden dat Justin Timberlake ons met het album FutureSex/LoveSounds verraste. Daarna werd het op muziekgebied stil. Hij concentreerde zich op zijn filmcarrière. Voor zijn nieuwe album duikt de voormalig *NSYNC-zanger de studio in met onder ander Timbaland. We zijn benieuwd wat dat gaat opleveren.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.