• header2

Stem en speel als eerste met de Furby

Donderdag 1 november 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut Stem en speel als eerste met de Furby

In augustus maakten we er op dit weblog al melding van: de Furby komt terug. Niet in het najaar zoals we dachten, maar in februari. Nog even wachten dus. Het goede nieuws is: je kan de Furby vanaf nu reserveren. Nu alleen nog bedenken welke kleur het beste bij jou past. Laat het ons weten en je maakt kans op één van de eerste Furby's.

LED-ogen


Ken je ‘m nog, de Furby? Het pluche, elektronische beestje dat in de jaren ’90 niet aan te slepen was door winkeliers. Liefst 27 miljoen exemplaren vlogen er in het introductiejaar over de toonbank. Iedereen wilde hem hebben. Dat veel mensen een Furby hadden bleek wel uit het grote aantal reacties op ons bericht. Het leek wel of iedereen een jeugdherinnering aan het beestje had.


 

Nu is er dus een nieuwe versie. De 3e generatie alweer. Net als de vorige Furby’s reageert deze op geluid, andere Furby’s, spreekt het, naast Nederlands, zijn eigen onverstaanbare Furby-taaltje en kun je ‘m van alles aanleren. Wat het meest opvallende is aan de nieuwe Furby zijn de ogen. Met zijn elektronische LED-ogen kan de Furby meer dan 100 verschillende gezichtsuitdrukkingen aannemen. Zo weet je altijd hoe het is gesteld met je Furby.

Een ander nieuwtje is de app. Voor zowel Apple’s IOS als Android is een app ontwikkeld waarmee je hem Furbish kan leren of met hem te communiceren. Ook kun je hem via de app te eten geven en leer je wat hij wel of niet lust.

Win één van de eerste Furby’s

De Furby is vanaf 14 februari verkrijgbaar bij bol.com en gaat € 89,99 kosten. In eerste instantie in 10 verschillende kleuren, waarvan de 6 onderstaande kleuren al te reserveren zijn. Welke van deze heeft jullie voorkeur? Breng je stem uit en laat je gegevens achter in het winformulier. Niet vergeten, want we mogen namelijk 1 Engelstalige Furby verloten onder de stemmers.

  • Doe mee en win!

    Vul je gegevens in, stem op je favoriete kleur en maak kans op één van de eerste Furby’s.

  • Je bent er bijna!

    Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie

  • Bedankt!

    Bedankt voor je deelname. Houd je mailbox in de gaten en wie weet ontvang jij die mooie prijs!


 

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.