• header2

Festivalupdate maandag 6 augustus

Maandag 6 augustus 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut Festivalupdate maandag 6 augustus

Het festivalseizoen is in volle gang! Duizenden Nederlanders hebben inmiddels kaartjes gekocht voor hun favoriete festivals. Uitgelicht! blikt vooruit op de tofste festivals. Vandaag staat alles in het teken van Loveland, het festival van de liefde.

Win kaarten bij Uitgelicht!

Aanstaand weekend is het wat rustig op het gebied van festivals. Tenminste, als je kijkt naar de grote jongens in Nederland. Vanzelfsprekend is er genoeg te doen, maar op grote schaal is er eigenlijk alleen Loveland in Amsterdam. En laat dat nu ook meteen één van de leukste festivals van het jaar zijn. Wij hebben het voorrecht dat we 2 x 5 kaarten weg mogen geven.

Loveland

Zaterdag 11 augustus gaat Loveland om 11:00 van start in het Sloterpark Amsterdam. Het festival van de liefde, zoals het ook wel genoemd wordt, vindt dit jaar voor de 7e keer plaats. Afgelopen jaar zat het weer een klein beetje tegen maar de vooruitzichten voor aankomend weekend zijn meer dan goed. Er is volop zon en dus zal er op Loveland niet alleen muziek geluisterd worden, maar ook wordt er gezwommen zijn er tal van andere activiteiten.

Natuurlijk staat het festival in het teken van dansen. Er zijn verschillende podia waar de nodige bekende namen uit de dj-wereld hun beste platen komen draaien. Onder andere Sven Vath, Dubfire, Gui Boratto, Maceo Plex, Solomun, Maya Jane Coles, Sasha, Fedde Le Grand en Umek geven acte de présence en zorgen ervoor dat je met vermoeide voetjes huiswaarts keert.

5 Geluksvogels

De afgelopen weken hebben we al meerdere keren aangegeven dat we kaarten weggeven voor Loveland. Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen en gaan we morgen de winnaars benaderen. Mocht je dus voor zaterdag nog niets in de agenda hebben staan, en 2 kaarten ter waarde van EUR 100 willen winnen, laat dan vandaag (maandag) je gegevens achter en begin met duimen.

 • Doe mee en win!

  5 x 2 kaarten voor Loveland

  Vul je gegevens in en maak kans op 2 kaarten voor het festival Loveland wat op 11 augustus plaatsvindt.

 • Je bent er bijna!

  Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie

 • Bedankt!

  Bedankt voor je deelname. Houd je mailbox in de gaten en wie weet ontvang jij die mooie prijs!

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.