• header2

Blijf fit met Centrum Men of Women

Vrijdag 15 februari 2013 | Geschatte leestijd: Minder dan een minuut

We hebben de kleurrijke verpakking weleens zien langskomen, maar echt verdiept hebben we ons er niet in. Centrum Men en Centrum Women zijn multivitaminen speciaal gericht op mannen en vrouwen. Eens kijken wat het doet.

Verschil tussen man en vrouw

Een man heeft andere vitaminebehoeften dan een vrouw. Dat is ons meteen duidelijk. Centrum springt daar op in en heeft zijn nieuwe multivitamine aangepast op het geslacht. De verschillen tussen mannen en vrouwen zijn ook groot, dus dit lijkt logisch. Zo zijn mannen over het algemeen groter, hebben meer spieren en verbranden sneller calorieën. Daarom hebben ze als aanvulling op hun voeding ook andere vitaminen en mineralen nodig dan vrouwen.

Centrum Men bevat daarom extra vitamine B1 en B6 ter ondersteuning van de dagelijkse energiebehoeften en concentratievermogen en meer magnesium voor de spieren. De vrouwelijke variant, Centrum Women, heeft dan weer meer calcium voor behoud van sterke botten , meer biotine en zink voor behoud van een gezonde huid en glanzend haar en meer seleen voor behoud van sterke nagels in zich. Voor iedereen dus de juiste aanvulling om gezond en fit te blijven.

Centrum Men & Centrum Women

Schoonheidsbon t.w.v. €70

Wil je Centrum Men of Centrum Women een keertje uitproberen? Dan is dit het moment. De eerste 100 kopers van Centrum Men of Woman ontvangen nu een schoonheidsbon ter waarde van €70,- die te besteden is bij alle Ariane Inden Beauty Stores & Salons. Met de waardebon krijg je een gezichtsbehandeling inclusief reiningsformule, onzuiverheden verwijderen, verjongingsmasker, oogzone behandeling en speciaal op de huid afgestemde crèmes en werkstoffen. Daarnaast ontvangen dames nog een gratis make-up make-over ter waarde van €35,-!

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.