• header2

Denken als een man

Vrijdag 15 februari 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut Denken als een man

Het zou het leven van veel vrouwen een stuk makkelijker maken: denken als een man. Dat is precies wat de vrouwen in Think Like A Man proberen, maar het loopt toch wat minder soepel dan verwacht. Sinds gisteren is deze feelgood movie bij bol.com te koop.

Strijd der seksen

De levens van vier jonge mannen komen volledig op zijn kop te staan nadat de vrouwen in hun leven een boek hebben gekocht van relatie-expert Steve Harvey (of zoals hij in de film genoemd wordt ‘that host from Family Feud’). De vrouwen volgen de adviezen van Harvey maar al te graag op om meer van hun mannen gedaan te krijgen. Als de heren vervolgens ontdekken dat hun vrouwen precies weten wat hun relatietactieken zijn, besluiten ze dat de aanval de beste verdediging is. En dan barst de strijd der seksen pas echt los.

Typetjes

Het leuke aan Think Like A Man is de herkenbaarheid van de typetjes die worden neergezet en het contrast hiertussen. Bij de mannen hebben we uiteraard de categorie player en het eeuwige mama’s kindje, types die iedereen wel kent. Uiteraard is er ook een man met bindingsangst die een vriendin heeft die dolgraag wil trouwen.

Winnen

Voor wie geen genoeg kan krijgen van vrouwenfilms, hebben wij goed nieuws. We mogen namelijk vijf pakketten met daarin 10 echte feelgood movies weggeven: 50 First Dates, Hitch, Legends of the Fall, Maid in Manhattan, Sleepless in Seattle, The Backup Plan, Burlesque, Eat Pray Love, Julie and Julia and Memoirs of a Geisha. Vul hieronder snel je gegevens in en wie weet zit jij binnenkort met een heerlijke stapel DVD’s op de bank!

 • Doe mee en win!

  Win een romantisch filmpakket

  Vul je gegevens in en maak kans op één van de 5 pakketten met 10 vrouwenfilms. Meedoen kan tot en met 22 februari.

 • Je bent er bijna!

  Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie

 • Bedankt!

  Bedankt voor je deelname. Houd je mailbox in de gaten en wie weet ontvang jij die mooie prijs!

 
Niet gewonnen? Bij bol.com vind je natuurlijk het grootste assortiment vrouwenfilms. Voor de beste aanbiedingen klik je hier.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.