• header2

De toppers uit de computer 10-daagse

Zondag 21 april 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut De toppers uit de computer 10-daagse

De eerste week van de computer 10-daagse is achter de rug, dus nog maar drie dagen om te profiteren van kortingen tot meer dan 40 procent! Om je een beeld te geven van de mooie aanbiedingen, laten we hier de meest populaire artikelen van het moment zien in een overzichtelijke top-5.

Tot en met 24 april

De beste aanbiedingen op het gebied van onder meer laptops, desktops, printers, computeraccessoires, tablets en smartphones tref je tijdens de computer 10-daagse. In de actieperiode, die loopt van 15 tot en met 24 april, kun je profiteren van kortingen tot meer dan 40 procent! Hieronder vind je een overzicht van de producten die op dit moment het meest in trek zijn. Kijk hier voor alle producten van de computer 10-daagse.

De toppers


  • #1

    HP Pavilion G6-2205SD laptop

    Hardloper

    Wie op zoek is naar een voordelige 15.6 AMD laptop met veel functionaliteiten, kiest voor deze HP. Niet voor niets de hardloper van het moment. Hij is uitgerust met een AMD A8-4500M 1.9 GHz processor, 6 GB DDR3 RAM werkgeheugen, 1 TB harde schijf en heeft een 15.6 inch scherm.
  • #2

    D-Link Boxee Box Wireless N Hd Mediaspeler

    Speelt (bijna) alles af

    De Boxee is een draadloze mediaplayer die vrijwel alle denkbare bestandsformaten kan afspelen. Hij is eenvoudig te bedienen en goed ‘bevonden’ door de experts van Tweakers.net en Hardware.info. Komt bovendien met een handige QWERTY-afstandsbediening.
  • #3

    Sitecom LN-540 Mini Homeplug Triple Pack

    Tot in de verste uithoeken

    Dit is handig! Dankzij de Homeplug heb je ook goed netwerkbereik in de verste uithoeken van je huis, via je stroomnetwerk. Tijdens de Computer 10-daagse met 50% korting aan te schaffen.
  • #4

    Wacom Intuos4 Wireless inputtablet

    Hoog niveau

    Perfect voor grafisch werk, deze Wacom. De afwerking van dit inputtablet is van hoog niveau, net als de meegeleverde drivers. Extra voordelen: links en rechtshandig te gebruiken en geschikt voor mensen die last hebben van rsi. Dit tablet wordt bovendien geleverd met een zogenaamde Grip Pen.
  • #5

    HP Deskjet 1050A printer

    Multifunctioneel

    Multifunctionele printer van een kwaliteitsmerk, waarmee je kunt kopiëren, printen en scannen. Gunstig geprijsd, zeker tijdens de computer 10-daagse. Komt uiteraard met inktcartridges.

Meer voordeel

Kijk hier voor alle producten van de computer 10-daagse.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.